Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Lay-Z-Spa Paris Airjet spa pool 806 liter

Varenr.: 9049947

4.195,00/stk
 • Lay-Z-Spa Paris Airjet spa pool har en diameter på 196 cm og højde på 66 cm og har plads til 4-6 personer
 • Nem at opstille og er oppustelig - den pumpes op med den medfølgende spa-pumpe
 • Kan rumme 806 liter vand (80% fyldt op)
 • Betjenes via soft-touch kontrolpanel, hvor du kan styre bobler, varme og timer, så spa poolen kan stå klar til, du kommer hjem
 • Med LED-lysbånd som kan skifte mellem 7 forskellige farver via den medfølgende fjernbetjening
 • Inkl. tilbehør spa-pumpe, bassing foring, bassindækken i kunstlæder med låseclips, brugermanual- og opsætningsdvd, en kemikalieflyder, en filterpatron (VI), et reparationssæt og en luftpudebeskyttelse, som lægges under spa pool'en
 • OBS: Bør kun bruges, når den er tilsluttet jordforbindelse - adapter kan købes på varenr. 9042128
Fås kun på webshop
Lagerstatus blev indlæst sidst: 3. apr 2020 20:52

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Lay-Z-Spa Paris Airjet spa pool 806 liter

4.195,00 /stk

Shelter 350 x 350 x 235 cm

698,00 /stk

Hybridstikprop HVID

24,95 /stk

Lay-Z-Spa Paris Airjet spa pool 806 liter

4.195,00 /stk

Shelter 350 x 350 x 235 cm

698,00 /stk

Hybridstikprop HVID

24,95 /stk

3 Varer valgt

Samlet pris:

4.917,95 kr.

Lay-Z-Spa Paris Airjet pool til 4-6 personer

Lay-Z-Spa Paris Airjet er en stor og lækker oppustelig spa pool, hvor du kan slappe af med venner, familie, din partner eller selv nyde roen, mens du sidder i de varme bobler. Der er plads til 4-6 personer i spa poolen, som har en diameter på 196 cm og højde på 66 cm. Spa poolen er hurtig og nem at sætte op. Den pustes op med den medfølgende spa-pumpe, og når Paris Airjet er pumpet op, kan den fyldes med vand. Der er plads til 806 liter vand i spa'en, når den er fyldt 80% op, som er det anbefalede. Du kan have spa'en stående hele sommeren med vand, så den er klar til at hoppe i. Det anbefales, at den tømmes og pakkes sammen, når temperaturen er 4 grader eller derunder.

OBS: Bør kun bruges, når den er tilsluttet jordforbindelse - adapter kan købes på varenr. 9042128.

Skift farve på spa poolen

En fed detalje ved Lay-Z-Spa Paris Airjet er LED lysbåndet, hvor du kan skifte farve via den medfølgende fjernbetjening. LED-lysbåndet lægges ind i poolen, og der er en lomme på siden af poolen, hvor du kan placere fjernbetjeningen, så du altid har den ved hånden. Du kan vælge mellem 7 forskellige farver eller sætte den til automatisk at skifte mellem de forskellige farver.

Varme bobler med massageeffekt

Spa'en betjenes via soft-touch kontrolpanelet, som sidder på spa-pumpen. Det er et digitalt display, så du ret præcist kan indstille temperaturen op til 40 grader. Her kan du også starte for boblerne, og opvarmning og boblerne virker sammen og giver en behagelig massagevirkning. Det er Airjet systemet i spa poolen, der sørger for, at der kommer bobler fra de 87 luftdyser. Gør det ekstra behageligt og opsæt dette shelter (varenr. 9047304) for at give skygge.

Timerstyret opvarmning gør poolen klar til dig

Lay-Z-Spa Paris Airjet har et energisparesystem, som automatisk kan starte og stoppe opvarmningen. Det betyder, at du kan indstille spa poolen til at være varm, når du kommer hjem og er klar til at bruge den. Systemet kan samtidig også slukke for spa'en, når den ikke bliver brugt.

Ud over disse egenskaber har spa'en også:
 • Integreret vandfiltreringssystem, der filtrerer vandet og holder det rent
 • Blød isoleret bund med praktisk og hurtigt afløbssystem
 • Ekstra udblæsningsfitting som hjælper med at tømme spa'en hurtigt
 • Luftpudeisolering holder vandet varmt
 • 2 løftehåndtag til at flytte spa'en, når den er tom

Med Paris Airjet får du en spa pool i høj kvalitet fra Lay-Z-Spa, som er en af de førende producenter af oppusteligt spa pools. Lay-Z-Spa er en del af Bestway, som laver mange produkter til udendørs badeleg. Ud over spa'en får du også tilbehør til din Lay-Z-Spa Paris Airjet: Spa-pumpe, bassing foring, bassindækken i kunstlæder med låseclips, brugermanual- og opsætningsdvd, en kemikalieflyder, en filterpatron (VI), et reparationssæt og en luftpudebeskyttelse, som lægges under spa pool'en.

 

Du finder alle vores pools og pool tilbehør her

Specifikationer

Diameter 196 cm
Højde 66 cm
Liter 806 liter
Form Rund
Type Spa pool