Click & Collect kan afhentes indenfor 24 timer i din lokale butik. Læs venligst vores Click & Collect betingelser her >

Krukke i rattan natur/brun - Ø34 x H38 cm

Varenr.: 9054021

150,00/stk
  • Høj krukke til beplantning, og den kan bruges både inde og ude
  • Krukken er lavet i brunt/natur polyrattan, og den er med håndtag
  • Den har en diameter på 34 cm og en højde på 38 cm - med håndtagene er den 46 cm høj
  • Der er en PVC pose i krukken, som man planter i, og det er vigtigt at være forsigtig med beplantningen, så posen ikke går i stykker
  • Det anbefales at bruge underfad eller lignende, når krukken anvendes indendørs

Høj krukke i polyrattan Ø34 x H38 cm

Dette er en høj krukke lavet i polyrattan og med håndtag, så den er nemmere at flytte rundt. I krukken er der en PVC pose, så der kan plantes i den. Krukken har en diameter på 34 cm og er 38 cm høj. Den er 46 cm høj inkl. håndtagene. 

Krukken er lavet i brunt/natur polyrattan, som er et slidstærkt materiale, og den kan anvendes både inde og ude. Anvendes den inde, anbefales det at bruge et underfad eller lignende under krukken, da PVC posen kan gå i stykker, så den bliver utæt, og der løber vand ud. Så for ikke at skade gulv eller tæpper, er det en god ide at anvende et underfad til den. Generelt er det altid en god ide at sørge for, at der kan cirkulere luft under en stor indendørs krukke, så der ikke dannes kondens og opstår skader. 

Vær forsigtig, når du planter i krukken, så der ikke kommer hul på PVC posen. Du kan med fordel lægge Leca kugler i bunden for at dræne krukken og give luft til rødderne. 

Scan-pot DK.jpg

Specifikationer

Antal 1 stk.
Diameter 34 cm
Farve Brun/natur
Type Krukke