Kædesave & kæder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kædesave & kæder til altid lave priser

Vil du gerne spare både tid og kræfter på nedfældning af træer og lignende i haven? Med en kædesav slipper du for fysisk overbelastning og dårlige arbejdsstillinger, når du skal klare det hårde savearbejde eller nedfældning af større træer i haven. I jem & fix har vi både et udvalg af el- og benzindrevne kædesave samt akku-kædesav, hvor du slipper for en ledning, der driller, eller som kommer i vejen for arbejdet.

Ud over et udvalg af forskellige kædesave har vi i jem & fix desuden et stort udvalg af kæder til din motorsav til billige priser. Kæderne fås i flere udgaver med forskellige antal led og sporbredde, som passer til udvalgte kædesave. Her på siden finder du også et udvalg af slibeudstyr til vedligeholdelse af din kædesav. Vælg fx mellem file med tilhørende fileholder, praktiske rundfile eller et automatisk og elektrisk kædeslibeanlæg.

Vores store udvalg af kædesave, kæder og tilbehør hertil kan findes på denne side til altid lave priser og i høj kvalitet. Find den kæde eller kædesav, der passer til dit behov her på siden og køb den online, eller kig ind i en af vores jem & fix-butikker landet over og se nærmere på vores store udvalg.