Jungle Gym Home legetårn m/klatremodul

Varenr.: 9058551

Jungle Gym Home legetårn m/klatremodul

Varenr.: 9058551
  • Jungle Gym Home legetårn er et klassisk legetårn med et moderne tag, og denne udgave er med klatremodul
  • Klatremodulet udfordrer barnets motorik, og der er både klatrestige, klatrenet samt 2 gynger - der medfølger 2 røde gynger
  • Med kulørt metalstige med skridsikre trin og leveres inkl. grøn rutsjebane, og i bunden af legetårnet er der plads til at lave en sandkasse (sand købes for sig)
  • Legetårnet leveres som saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder
  • Legetårnet måler B297 x D133 x H291 cm og klatremodulet B287 x D238 x H215 cm (uden sikkerhedsareal)
  • Fremstillet af FSC® 100%-mærket træ
4539.00

Varebeskrivelse

Jungle Gym Home legetårn med klatremodul

Jungle Gym Home legetårn er et klassisk legetårn med et moderne tag, og med til denne model følger et klatremodul. Klatremodulet er spændende og krævende, så motorikken rigtigt kan blive udfordret. På klatremodulet er der klatrestige, klatrenet og 2 gynger, så man også kan få en gyngetur. Der medfølger 2 røde gynger. 

Kravl op i tårnet via den kulørte metalstige, som har skridsikre trin, og på platformen er der en ståhøjde på 160 cm, så der kan holdes udkig efter pirater, sørøvere eller blot vennerne, som kommer på besøg. Der er stjernekikkert og rat i legetårnet. Og turen ned kan tages på den grønne rutsjebane, som medfølger. Tilslut haveslangen til rutsjebanen, og du har en vandrutsjebane til varme sommerdage. 

I bunden af legetårnet kan der laves en sandkasse (sand købes for sig), og den er placeret i skygge. 

Til legetårnet får du: 3-trins stige, jordankre, skruer, beslag, skruebeskyttere, håndgreb, stjernekikkert, rat, Jungle Gym flag, hovedbeskytter, grøn rutsjebane 220 cm, sandkasse, klatremodul samt 2 røde gynger.

Saml-selv-pakke

Legetårnet er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE-godkendt. Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

FSC® 100%-mærket - Fremstillet af materialer fra ansvarlige kilder

Dette produkt er FSC® 100%-mærket, hvilket betyder, at de skovbaserede materialer stammer fra FSC-certificerede skove, der drives ud fra FSC's ambitiøse standard for ansvarlig skovforvaltning, hvor der bl.a. stilles strenge sociale og miljømæssige krav til skovdriften.

Når du køber FSC®-mærkede produkter, så er du med til at passe godt på naturen, så de kommende generationer også kan nyde godt af den. 

Legetårnets mål:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal legetårn: B297 x D133 x H291 cm
  • Areal ekskl. sikkerhedsareal klatremodul: B287 x D238 x H215 cm
  • Areal inkl. sikkerhedsareal: Der skal være et sikkerhedsareal på minimum 200 cm til alle sider
  • Stolper: 68 x 68 + 88 x 88 mm
  • Reglar: 34 x 58 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Jungle gym logo FSC_logo 1_Web

Specifikationer

Type Værdi
Aldersgruppe 3-10 år
Model Home
Mærke Jungle Gym
Størrelse S
Type Tårn m/rutsjebane, gyngestativ og klatremodul