Jungle Gym Club legetårn m/klatremodul

Varenr.: 9058548

Jungle Gym Club legetårn m/klatremodul

Varenr.: 9058548
  • Jungle Gym Club legetårn med klatremodul til mange timers sjov og udfordrende leg i haven
  • Under legetårnet er der plads til at lave en sandkasse i skyggen (sand købes for sig), og der er desuden en rutsjebane
  • Klatremodulet indeholder klatrevæg, klatrenet og 2 gynger
  • Legetårnet måler B296 x D151 x H300 cm, mens klatremodulet måler B287 x D238 x H215 cm (begge uden sikkerhedsareal)
  • Fremstillet af FSC® 100%-mærket træ
5719.00

Varebeskrivelse

Jungle Gym Club legetårn med klatremodul, gynger og rutsjebane

Jungle Gym Club er et kompakt legetårn til haven, og dette sæt er med klatremodul, gynger og rutsjebane, så der er til mange timers udfordrende leg i haven. Legetårnet har mange muligheder for leg, og man kan starte med at kravle op i tårnet med klatrestigen. På platformen er der stjernekikkert og rat at lege med, og for at komme ned kan man tage den grønne rutsjebane. Rutsjebanen kan laves til en vandrutsjebane ved at tilslutte haveslangen. I bunden af legetårnet er der mulighed for at lave sandkasse, som er i skyggen, og sandet købes for sig. 

Ved siden af legetårnet sættes klatremodulet fast. Klatremodulet består af klatrestige, klatrenet og gynger, som gør dette legetårn til en spændende og krævende legeplads for alle børn. 

Der medfølger følgende til legetårnet: 3-trins stige, jordankre, skruer, beslag, skruebeskyttere, håndgreb, stjernekikkert, rat, Jungle Gym flag, hovedbeskytter, grøn rutsjebane 220 cm og sandkasse, klatremodul samt 2 røde gynger.

Saml-selv-pakke

Legetårnet er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE-godkendt. Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

FSC® 100%-mærket - Fremstillet af materialer fra ansvarlige kilder

Dette produkt er FSC® 100%-mærket, hvilket betyder, at de skovbaserede materialer stammer fra FSC-certificerede skove, der drives ud fra FSC's ambitiøse standard for ansvarlig skovforvaltning, hvor der bl.a. stilles strenge sociale og miljømæssige krav til skovdriften.

Når du køber FSC®-mærkede produkter, så er du med til at passe godt på naturen, så de kommende generationer også kan nyde godt af den. 

Legetårnets mål:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal legetårn: B296 x D151 x H300 cm
  • Areal ekskl. sikkerhedsareal klatremodul: B287 x D238 x H215 cm
  • Areal inkl. sikkerhedsareal: Der skal være et sikkerhedsareal på minimum 200 cm til alle sider
  • Stolper: 68 x 68 + 88 x 88 mm
  • Reglar: 34 x 58 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Jungle gym logo FSC_logo 1_Web

Specifikationer

Type Værdi
Aldersgruppe 3-10 år
Model Club
Mærke Jungle Gym
Størrelse S
Type Tårn m/rutsjebane, gyngestativ og klatremodul