Køb trygt dine julegaver hos os, vi bytter frem til d. 12. januar 2020 - husk blot kvitteringen

Hundeartikler


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flere kategorier

Hundeartikler til lavpris

Er det på tide at forkæle familiens hund med nogle nye hundeartikler og nyt hundelegetøj? Hunden har alle dage været menneskets bedste ven, og i jem & fix vil også gerne tilgodese vores firbenede venner. Derfor har på siden her samlet vores udvalg af hundeartikler, så du også kan forkæle de firbenede i familien en gang i mellem. Din hund har nemlig godt af at blive stimuleret og udfordret, og det kan du blandt andet gøre ved at give den noget nyt legetøj, så den får nogle nye indtryk og lyde at forholde sig til. 

Vores hundeartikler er udført i kvalitetsmaterialer og fås naturligvis til vores sædvanlige fornuftige, lave priser. Så er du på udkig efter hundeartikler, kan du roligt kigge nærmere på siden her. Her finder du hundeartikler som fx vandskål og madskål i forskellige størrelser, hundesnor med flexline, hundelegetøj med pivelyd og meget mere. 

Du kan både vælge at købe dine hundeartikler online og få leveret direkte til døren, eller du kan vælge at kigge ind i en af vores mange fysiske butikker og se nærmere på udvalget af hundeartikler. Er der en bestemt vare, du gerne vil købe, kan du med fordel tjekke lagerstatus, så du slipper for at køre forgæves. Du kan se lagerstatus på alle vores hundeartikler under hvert enkelt produkt.