Herregård flex-line koks 14 x 14/10,5 x 5 cm

Varenr.: 9048013

332,00/m2
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Flex-line herregårdssten til at lave buede kanter eller belægninger der svinger
 • Kan kombineres med de øvrige herregårdssten for at skabe en unik belægning
 • Stenen er den store udgave og i farven koks
 • Den har en længde på 14 cm og en bredde på 14 cm, hvor den er breddest, og 10,5 cm hvor den er smallest
 • Højde på 5 cm og velegnet til at blive brugt til terrasse eller gangstier i haven
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Herregårdssten flex-line i koks til buede kanter

Herregårdsstenen flex-line giver med sin koniske facon mulighed for at lave buede kanter samt belægninger der svinger til højre eller venstre i bløde buer. Du kan lave flotte cirkler, kummer eller buede trapper med denne type sten. Herregårdsstenen flex-line er navngivet efter sin store fleksibilitet, som gør det muligt at lave en unik belægning. Denne udgave er den store sten, som har en længde på 14 cm og er 14 cm, hvor den er bredest og 10,5 cm, hvor den er smallest.

Denne vare bliver produceret i overmål på ca. 5 mm. Det er vigtigt at få stampet stenene ned i den rette højde, så de låser/kantsikrer. Dette er for at opnå den korrekte nedlægning.

Til terrasse og kan kombineres med lige herregårdssten

Flex-line herregårdsstenen er 5 cm høj, og den er velegnet til at blive brugt på terrasser og som gangsti i haven, hvor du kan lave buer og bløde kurver. Den har de karakteristiske slåede kanter, som du kender fra herregårdsstenen, og du kan kombinere de forskellige herregårdssten for at skabe en unik og kreativ belægning. Stenen her er i farven koks, og den vil flot bryde en belægning, hvor du fx har brugt den grå herregårdssten (varenr. 9027155). Du kan se vores store udvalg af belægningssten her.

Forbrug

 • Der går 58 sten pr. m²
 • Antal m² pr. palle: 2,42 m²

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Vægt pr. m² 124 kg
Længde 14 cm
Bredde 14/10,5 cm
Antal pr. palle 2,42 m²
Højde/tykkelse 5 cm
Antal pr. m2 58 stk.
Type Belægningssten
Variant Flex-line
Model Herregårdssten
Farve Koks
Mærke RBR
Anvendelse Terrasse

Mix belægningssten