Henkognings- & sylteglas


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Henkognings- & sylteglas til havens lækkerier

Når frugt, bær og grøntsagerne fra haven skal syltes, så kræver det nogle henkognings- og sylteglas til opbevaring efterfølgende. Fordelen ved en have, der er fyldt med lækre bær og frugter, er, at man kan lave en masse lækre sager i køkkenet, og når marmeladen eller geleen er færdig, skal det hældes på glas til opbevaring. I denne kategori finder du et bredt udvalg af henkognings- og sylteglas til dine hjemmelavede lækkerier.

Henkogningsglas til syltede grøntsager

Henkogningsglas er gode til opbevaring af fx syltede agurker og rødbeder. De har et tætsluttende låg og gummikant, som forhindrer lækage, og de findes i flere forskellige størrelser. I jem & fix finder du fx henkogningsglas på 1 liter og firkantede henkogningsglas. Glassene kan også bruges til opbevaring af andre madvarer i køkkenet. 

Sylteglas til opbevaring

I denne kategori findes der også billige små glas med låg kaldet sylteglas. Sylteglassene kan også bruges til opbevaring af syltede grøntsager, marmelade og andet opbevaring i køkkenet. De er praktiske med skuelåg, og de er mindre end henkogningsglassene. Sylteglassene findes i flere forskellige størrelser. 

Køb henkognings- & sylteglas i jem & fix

I jem & fix finder du flere forskellige henkognings- & sylteglas til opbevaring af dine syltede grøntsager, marmelader og andet opbevaring i køkkenet. De findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde nogen, der passer til dine hjemmelavede lækkerier. Du kan se udvalget i denne kategori og købe glassene i din lokale jem & fix.