Haveflise Nordic-Line Granit koks 30 x 60 x 8 cm

Varenr.: 9047556

64,00/stk
 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr.
 • Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.
 • Nordic-Line Granit er en eksklusiv haveflise, som har en overflade med et granitagitigt udtryk
 • Støbt ad 2 omgange for at give dig betonflisens styrke med en finere og mere behagelig overflade
 • Haveflisen måler 30 x 60 cm, og den er 8 cm høj
 • Kan bruges både til indkørslen og terrassen, så du kan skabe en sammenhæng i dine udemiljøer
 • Levering kun til fastland og brofaste øer
 • 169 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Levering kun til fastland og brofaste øer. Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren. Der betales 169 kr. i depositum pr. påbegyndt palle, der bliver leveret på din adresse. Når du er færdig med dit projekt, kan du aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker og få pengene for pallerne tilbage.

Mix belægningssten

Nordic-Line Granit giver elegant belægning

Nordic-Line Granit er til dig, som ønsker en belægning, der er både elegant og anderledes. Haveflisen har betonflisens styrke, mens overfladen har et granitagtigt udtryk, som giver dig en stilren flise, der har en koks farve. Nordic-Line Granit er støbt ad 2 omgangne for at få en finere og mere behagelig overflade end på traditionelle havefliser. Overfladen består af beton iblandet granit, og da laget er støbt af naturlige materialer kan der i overflade være variationer, som ikke har nogen betydning for kvaliteten eller flisens holdbarhed.

Nordic-Line Granit til terrasse og indkørsel

Nordic-Line Granit måler 30 x 60 cm, og den er 8 cm høj. Den kan bruges både på terrassen og i indkørslen, så du kan skabe en sammenhæng mellem de to udeområder. Det giver en flot ensartethed omkring huset at vælge den samme haveflise. Vil du kombinere med en af vores øvrige fliser eller sten, kan du finde alle vores havefliser og belægningssten her.

Forbrug

 • Der går 5,5 sten pr. m²
 • Antal sten pr. palle: 36 stk.

Få leveret direkte til din adresse

Levering kun til fastland og brofaste øer.

 • Ved køb af 5 HELE eller flere paller er fragten 0 kr. Ved køb af under 5 HELE paller er fragten 899 kr. for denne del af ordren.

Der betales 169 kr. i depositum pr. palle, der bliver leveret på din adresse. Depositum refunderes ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker.

Specifikationer

Bredde 30 cm
Vægt pr. stk. 32 kg
Antal pr. palle 36 stk.
Antal pr. m2 5,5 stk.
Længde 60 cm
Højde/tykkelse 8 cm
Variant Granit
Type Haveflise
Farve Koks
Model Nordic-Line
Mærke RBR
Anvendelse Terrasse og indkørsel

Mix belægningssten