Havebordssæt Sydney med 3 stk. indskudsborde

Varenr.: 9042848

398,00/stk
  • Sydney er et havebordssæt med 3 indskudsborde, som kan stå samlet, så de fylder mindre
  • Bordpladen på de 3 borde er 35 x 35 cm, 40 x 40 cm og 45 x 45 cm
  • Indskudsborde er ideele til et terrassemiljø med loungesæt, hvor det er godt at have flere mindre borde eller til børnene
  • Lavet i sort aluminium med bordplader i sort nonwood
Lagerstatus blev indlæst sidst: 2. jul 2020 0:17

Sæt med 3 indskudsborde til haven

Havebordssættet Sydney er med 3 stk. indskudsborde. Bordene har stel i sort pulverlakeret aluminum samt sort nonwood på bordpladerne. Som indskudsborde kan de stå samlet, og de fylder ikke meget, når de ikke er i brug. Det gør det til nogle meget fleksible borde på terrassen eller altanen.

Størrelserne på bordene er følgende:

  • Lille: 35 x 35 x 40 cm
  • Mellem: 40 x 40 x 45 cm
  • Stor: 45 x 45 x 50 cm

Robuste materialer der kan tåle vejr og vind

Stellet er af pulverlakeret aluminium, som er meget velegnet til havemøbler. Materialet er rust- og vedligeholdelsesfrit, og det kræver derfor stort set kun almindelig rengøring med sæbevand. Desuden er havemøbler i aluminium meget lette og derfor praktiske og nemme at flytte med.

Nonwood er et robust kunstmateriale med flot træ-struktur, som er meget hårdfør og derfor velegnet til havemøbler. Materialet sprækker eller revner ikke og kræver ingen løbende vedligeholdelse ud over normal aftørring med sæbevand.
Desuden er nonwood UV- og vejrbestandigt, så havemøbler produceret i dette materiale, kan stå udendørs året rundt i det omskiftelige danske vejr.

Hvis man ønsker at passe ekstra godt på sine møbler, kan man evt. overdække dem med et overtræk, når de ikke er i brug. Du finder vores udvalg af overtræk under havetilbehør.

Specifikationer

Bredde 35-45 cm
Dybde 35-45 cm
Type Havebord
Materiale Nonwood
Farve Sort