Halls Universal 128 SD drivhus 9,9 m² - aluminium

Varenr.: 9065583

Halls Universal 128 SD drivhus 9,9 m² - aluminium

Varenr.: 9065583
  • Halls Universal 128 SD drivhus er et klassisk, mellemstort drivhus
  • Perfekt til plantedyrkning eller som en pavillon til ophold i haven
  • Areal på 9,9 m² med en forstærket konstruktion af solide aluminiumsprofiler
  • Det er med 3 mm hærdede glasruder i hele baner, én skydedør og to vinduer
  • Leveres inkl. sokkel for et solidt og stabilt fundament
  • Dimensioner (BxLxH): 257 x 384 x 230 cm (soklens højde tillægges)
7359.00

Varebeskrivelse

Halls Universal 128 SD på 9,9 m² inkl. sokkel - aluminium - hærdet glas

Halls Universal er et klassisk drivhus med masser af plads til plante- og grøntsagsdyrkning eller til hyggeligt ophold udenfor i haven. 

Denne udgave af Universal 128 SD er i aluminium og har et areal på 9,9 m². Det er udført i en forstærket aluminiumkonstruktion med en solid tagryg for ekstra stabilitet. 

Det leveres med en sokkel, og det anbefales at montere drivhuset på soklen for at sikre et stabilt underlag. Vær opmærksom på, at soklen tilføjer 12 cm til drivhusets højde.

Drivhuset har følgende mål:

  • Bredde: 257 cm
  • Dybde: 384 cm
  • Sidehøjde: 123 cm (mål er ekskl. sokkel)
  • Totalhøjde: 230 cm (mål er ekskl. sokkel)

Med en skydedør og to vinduer

Indgangen består af en letløbende skydedør, der løber indenfor husets gavlramme, så man undgår en synlig dørholderprofil. I taget er der to vinduer, som giver mulighed for luft og ventilation i drivhuset. 

Ruderne er lavet af 3 mm hærdede glasruder i hele baner for et stilrent udseende. 

Halls drivhuse: Designet til glæde og til gavn

Halls' drivhuse er solidt konstrueret og er lavet af materialer i høj kvalitet, så du glæde dig over, at dit nye drivhus kan være til glæde og gavn i mange år. Halls tilbyder et stort udvalg af forskelligt tilbehør og plejemidler til drivhuse, som du finder under drivhustilbehør.

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller, som du finder her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 123 cm
Totalhøjde 230 cm
Bredde 257 cm
Dybde 384 cm
Antal m2 9,9 m²
Stelmateriale Aluminium
Stelfarve Aluminium
Type Drivhus
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Sokkel Med sokkel
Model Universal