Halls Qube 812 drivhus 9,9 m² - sort

Varenr.: 9055331

Halls Qube 812 drivhus 9,9 m² - sort

Varenr.: 9055331
 • Halls Qube 812 drivhus er et flot og stilrent drivhus, der passer til enhver havestil
 • Perfekt til plante- og grøntsagsdyrkning for hobbygartneren
 • Areal på 9,9 m² med stærke profiler for en robust og holdbar konstruktion
 • Det er med hærdede glasruder i hele baner, en dobbelt skydedør og fire vinduer
 • Drivhuset leveres ekskl. sokkel, så denne skal tilkøbes
 • Dimensioner (BxLxH): 261 x 385 x 246 cm
12489.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Halls Qube 812 drivhus på 9,9 m² - sort

Dette drivhus fra Halls har en god størrelse på 9,9 m², hvor der er god plads til masser af planter, grøntsager og blomster. Drivhuset er fremstillet i en solid kvalitet med stærke profiler, som samles med specialstøbte samlingsbeslag. Drivhuset har derfor en robust og holdbar konstruktion. Profilerne er sortlakerede og glasset er lavet af 3 mm tykt hærdet glas i hele baner for et stilrent udseende.

Drivhusets sidehøjde er på 135 cm, så selv højere vækster kan plantes ved drivhusets kant. Totalhøjden på drivhuset er på 246 cm, så du kan stå oprejst i drivhuset. 

Drivhuset leveres uden sokkel, så denne skal tilkøbes. Se varenr. 9055333.

Dimensioner:

 • Størrelse: 9,9 m²
 • Bredde: 261 cm
 • Dybde: 385 cm
 • Sidehøjde: 135 cm
 • Totalhøjde: 246 cm (12 cm fra soklen tillægges)

Med en dobbelt skydedør og fire vinduer

Drivhuset er velegnet til hobbygartneren, som gerne vil have god plads. Indgangen består af en dobbelt skydedør, og man kan derfor nemt komme ind- og ud ad drivhuset med en fyldt trillebør, plantekasser, store planter, møbler og lignende. I taget er der fire vinduer, som giver mulighed for luftgennemstrømning og dermed god ventilation i drivhuset, så planterne får optimale vækstbetingelser.

Halls drivhuse: Designet til glæde og til gavn

Halls' drivhuse er solidt konstrueret og er lavet af materialer i høj kvalitet, så du glæde dig over, at dit nye drivhus kan være til glæde og gavn i mange år. Halls tilbyder et stort udvalg af forskelligt tilbehør og plejemidler til drivhuse, som du finder under drivhustilbehør.

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller, som du finder her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 135 cm
Totalhøjde 246 cm
Bredde 261 cm
Dybde 385 cm
Antal m2 9,9 m²
Stelmateriale Aluminium
Type Drivhus
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Model Qube
Stelfarve Sort
Sokkel Uden sokkel

Dokumentation