Halls Popular 86 drivhus 5 m² - aluminium

Varenr.: 9052598

2.899,00/stk
  • Halls Popular 86 er et klassisk og begyndervenligt drivhus, hvor du får høj kvalitet, tidløst design og lave priser i ét drivhus
  • Dette drivhus er 5 m² stort, og det har en konstruktion af aluminiumsprofiler
  • Det er med 3 mm delte glasruder, en skydedør på 60 cm og ét tagvindue for god ventilation
  • Drivhuset leveres inkl. sokkel, hvilket sikrer et stabilt fundament
  • Drivhuset har en bredde på 193 cm, en dybde på 257 cm og en totalhøjde på 195 cm (ekskl. sokkel)

Halls Popular 86 drivhus på 5,0 m² inkl. sokkel

Halls Popular drivhuse er blandt de mest solgte i Europa, fordi det er tidløse drivhuse i en høj kvalitet og til lave priser. De findes i flere størrelser, så serien kan passe til de fleste haver, og dette er Halls Popular 86 drivhus på 5,0 m². Et ideelt drivhus til begynderen, og det er med aluminiumsprofiler, som giver et let udtryk. 

Halls Popular 86 har en letløbende skydedør med en bredde på 60 cm, så det er nemt at komme ind og ud af drivhuset. Det har et tagvindue, så du kan få frist luft ind i drivhuset. Ruderne er 3 mm delte glasruder. Vi har desuden et stort udvalg af forskellige tilbehør, reservedele og plejemidler til drivhuse. Se vores udvalg af drivhustilbehør her.

Leveres inkl. sokkel

Til dette Halls Popular 86 drivhus følger der en sokkel med, som du kan stille drivhuset på. Soklen giver et stabilt og sikkert underlag til drivhuset. Med en sokkel bliver drivhuset 12 cm højere, og det har ellers følgende mål:

  • Bredde: 193 cm
  • Dybde: 257 cm
  • Sidehøjde: 124 cm (ekskl. sokkel)
  • Totalhøjde: 195 cm (ekskl. sokkel)

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus, skal tjekke at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus, for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. Oftest to ruder pr. panel. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred.jpg

Specifikationer

Sidehøjde 124 cm
Bredde 193 cm
Totalhøjde 195 cm
Dybde 257 cm
Glastype 3 mm delt glas
Antal m2 5 m²
Stelfarve Alu
Stelmateriale Aluminium
Type Drivhus
Mærke Halls
Sokkel Med sokkel
Model Popular 86