Halls Popular 106 drivhus 6,2 m² - sort

Varenr.: 9055335

Halls Popular 106 drivhus 6,2 m² - sort

Varenr.: 9055335
  • Halls Popular 106 drivhuset er et klassisk, lille drivhus med plads nok til dyrkning af både grøntsager og nytteplanter
  • Areal på 6,2 m² og med en kraftig konstruktion af sortlakerede aluminiumsprofiler
  • Det er med 3 mm delte glasruder, en skydedør og to vinduer
  • Leveres inkl. sokkel for et sikkert og stabilt fundament
  • Dimensioner (BxDxH): 193 x 319 x 196 cm (soklens højde tillægges)
5549.00

Varebeskrivelse

Halls Popular drivhus på 6,2 m²

Populært drivhus fra Halls, som passer ind i haver, hvor der ikke er så meget plads, eller hvis du blot ønsker et drivhus i en mindre skala. Dette drivhus er et godt sted at starte, hvis du vil prøve kræfter med at dyrke dine egne frugter og grøntsager.

Drivhuset er med sortlakerede aluminiumsprofiler, 3 mm delte, almindelige glasruder og 2 oplukkelige vinduer, så du kan sørge for en effektiv udluftning af drivhuset på varme dage.

Totalhøjden på drivhuset er på 196 cm, så der er mulighed for at stå oprejst i drivhuset. Sidehøjden er på 122 cm, som også giver plads til højere vækster i drivhusets sider.

Drivhuset leveres med sokkel, så du er sikret at drivhuset står stabilt.

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Mål på drivhuset:

  • Størrelse: 6,2 m²
  • Bredde: 193 cm
  • Dybde: 319 cm
  • Sidehøjde: 122 cm
  • Totalhøjde: 196 cm

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 122 cm
Bredde 193 cm
Totalhøjde 196 cm
Dybde 319 cm
Antal m2 6,2 m²
Stelmateriale Aluminium
Glastype Delt glas
Type Drivhus
Mærke Halls
Sokkel Med sokkel
Model Popular
Stelfarve Sort

Dokumentation