Halls Magnum 148 drivhus 11,5 m² - sort

Varenr.: 9055337

Halls Magnum 148 drivhus 11,5 m² - sort

Varenr.: 9055337
 • Halls Magnum 148 drivhus er et robust og rummeligt drivhus, som er velegnet til hobbygartneren
 • Areal på 11,5 m² og med en robust konstruktion af sortlakerede aluminiumsprofiler
 • Ruder i hele paneler lavet af hærdet glas (3 mm)
 • Med en dobbelt skydedør og fire oplukkelige tagvinduer
 • Leveres med en sokkel for et stabilt fundament
 • Dimensioner (BxDxH): 257 x 446 x 258 cm (soklens højde tillægges)
10889.00

Varebeskrivelse

Halls Magnum 148 drivhus på 11,5 m² - sort

Halls Magnum 148 er et stort drivhus på 11,5 m², hvor der er god plads til masser af planter, grøntsager og blomster. Det er lavet med en kraftig konstruktion med aluminiumsprofiler, som samles let med specialstøbte samlingsbeslag. Profilerne er sortlakeret. 

Drivhuset har en sidehøjde på 148 cm, så du har god plads til høje planter ude ved kanten også. Samtidig er du sikret en god højde i drivhuset, der har en totalhøjde på 258 cm (mål ekskl. sokkel).

Med dobbelt skydedør og fire vinduer

Drivhuset er velegnet til hobbygartneren, som har brug for god plads. Der er dobbelt skydedøre i drivhuset, så åbningen er på 120 cm, og du kan derfor komme ind i drivhuset med en fyldt trillebør. Drivhuset leveres med 3 mm hærdede glasruder, og det har 4 oplukkelige vinduer, som giver en god ventilation i drivhuset, så dine planter får optimale vækstbetingelser.

Drivhuset leveres med sokkel, så du er sikret at drivhuset står stabilt.

Mål på drivhuset:

 • Størrelse: 11,5 m²
 • Bredde: 257 cm
 • Dybde: 446 cm
 • Sidehøjde: 148 cm (soklens højde tillægges)
 • Totalhøjde: 258 cm (soklens højde tillægges)

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Glastype: Hærdet glas
 • Glas: Hele glaspaneler
 • Indgang: Dobbelt skydedør
 • Vinduer: 4 vinduer

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. Oftest to ruder pr. panel. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 11,5 m²
Sidehøjde 148 cm
Bredde 257 cm
Totalhøjde 258 cm
Dybde 446 cm
Stelmateriale Aluminium
Type Drivhus
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Model Magnum
Sokkel Med sokkel
Stelfarve Sort

Dokumentation