Halls Magnum 128 drivhus 9,9 m² - sort

Varenr.: 9055336

Halls Magnum 128 drivhus 9,9 m² - sort

Varenr.: 9055336
 • Halls Magnum 128 drivhus er et flot og rummeligt drivhus, der er velegnet til hobbygartneren
 • Areal på 9,9 m² og med en robust konstruktion af sortlakerede aluminiumsprofiler
 • Glasset er hærdet og i hele paneler
 • Med en dobbelt skydedør og fire oplukkelige tagvinduer
 • Leveres med en sokkel for et stabilt fundament
 • Dimensioner (BxDxH): 257 x 384 x 258 cm (soklens højde tillægges)
10600.00

Varebeskrivelse

Halls Magnum drivhus på 9,9 m²

Halls Magnum 128 drivhus med en størrelse på 9,9 m² og med plads til masser af planter, grøntsager og blomster. Drivhuset er udformet i en kraftig konstruktion med aluminiumsprofiler, som samles let med specialstøbte samlingsbeslag. Drivhusets profiler er sortlakerede, og glaspanelerne er i hele baner og er 3 mm tykt.

Drivhusets sidehøjde er på 151 cm, så selv højere vækster kan plantes ved drivhusets kant. Totalhøjden på drivhuset er på 258 cm, så der er god plads til at stå oprejst i drivhuset.

Med dobbelt skydedør og fire vinduer

Drivhuset er velegnet til hobbygartneren, som gerne vil have god plads. Der er dobbelt skydedøre i drivhuset, og du kan derfor nemt komme ind og ud ad drivhuset, fx med en fyldt trillebør eller plantebakker.

I taget er der fire oplukkelige vinduer, der sikrer god ventilation på varme dage, så dine planter får optimale vækstbetingelser.

Drivhuset leveres med sokkel, så du er sikret at drivhuset står stabilt.

Mål på drivhuset:

 • Størrelse: 9,9 m²
 • Bredde: 257 cm
 • Dybde: 384 cm
 • Sidehøjde: 151 cm
 • Totalhøjde: 258 cm

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Glastype: Hærdet glas
 • Glas: Hele glaspaneler
 • Indgang: Dobbelt skydedør
 • Vinduer: 4 vinduer

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. Oftest to ruder pr. panel. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Sidehøjde 151 cm
Bredde 257 cm
Totalhøjde 258 cm
Dybde 384 cm
Antal m2 9,9 m²
Stelmateriale Aluminium
Type Drivhus
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Model Magnum
Sokkel Med sokkel
Stelfarve Sort

Dokumentation