Halls Atrium drivhus/pavillon 9,0 m² - sort

Varenr.: 9065586

Halls Atrium drivhus/pavillon 9,0 m² - sort

Varenr.: 9065586
 • Halls Atrium drivhus er en flot pavillon med et rummeligt areal på 9 m²
 • De sortlakerede aluminiumsprofiler sætter et moderne præg på haven
 • Glasset er hærdet og i hele paneler
 • Med dobbelte skydedøre og tre oplukkelige vinduer i siderne
 • Dimensioner (BxDxH): 325 x 375 x 287 cm (soklens højde tillægges)
 • Sokkel medfølger ikke, så denne skal tilkøbes
9940.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Halls Atrium drivhus/pavillon 9,0 m² - sort

Halls Atrium er et sekskantet drivhus på 9 m² med sortlakerede aluminiumsprofiler. Det har en kraftig konstruktion og samles let med specialstøbte samlingsbeslag. Glasset er hærdet og 3 mm tykt.

Med en drivhuspavillon kan du dyrke dine egne grøntsager, eksotiske planter eller smukke blomster. Du kan også placere et havemøbelsæt indenfor og bruge rummet, som en hyggelig stue, hvorfra man kan nyde synet af haven udenfor.

Der medfølger ikke en sokkel til fundamentet, men det anbefales at montere drivhuset på Halls Atrium sokkel (varenr. 9042883) for at sikre at drivhuset står stabilt og er solidt forankret.

Med dobbelte skydedøre og tre vinduer

Indgangen består af dobbelte skydedøre, som gør det nemt komme ind og ud ad drivhuset, uanset om du vil igennem med en fyldt trillebør eller kommer bærende med en fyldt frokostbakke i favnen. Der er desuden tre vinduer i siderne, som sikrer god ventilation på varme dage.

Mål på drivhuset:

 • Størrelse: 9 m²
 • Bredde: 325 cm
 • Dybde: 375 cm
 • Totalhøjde: 287 cm (soklens højde tillægges)

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Glastype: Hærdet glas
 • Glas: Hele glaspaneler
 • Indgang: Dobbelt skydedør
 • Vinduer: 3 vinduer

Husk at tjekke drivhuset efter modtagelse

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke, at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Ikke det rette drivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Du finder vores udvalg under kategorien drivhuse.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.

 


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle drivhusets side- og tagpaneler består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden. Oftest to ruder pr. panel. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred

Specifikationer

Type Værdi
Totalhøjde 287 cm
Bredde 325 cm
Dybde 375 cm
Antal m2 9,0 m²
Stelmateriale Aluminium
Model Atrium
Type Drivhus
Mærke Halls
Glastype Hærdet glas i hele baner
Stelfarve Sort
Sokkel Uden sokkel