Halls altan drivhus 1,33 m² - aluminium

Varenr.: 9042879

2.296,00/stk
  • Halls Altan drivhus er det perfekte drivhus til altanen eller terrassen, og der er både plads til tomater, agurker og andre planter
  • Drivhuset er 1,33 m² stort, og det har en konstruktion af aluminiumsprofiler
  • Det er med 3 mm delte glasruder, en skydedør og et vindue
  • Drivhuset leveres ekskl. sokkel - vi anbefaler, at du tilkøber en sokkel for at give drivhuset et sikkert fundament
  • Drivhuset har en dybde på 69 cm, en bredde på 194 cm, en højde på 153-182 cm

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Halls altan drivhus 1,33 m² - aluminium

2.296,00 /stk.

Stålsokkel til Halls Altan 1,33 m²

698,00 /stk.

Halls altan drivhus 1,33 m² - aluminium

2.296,00 /stk.

Stålsokkel til Halls Altan 1,33 m²

698,00 /stk.

2 Varer valgt

Samlet pris:

2.994,00 kr.

Halls Altan på 1,33 m² til altanen

Halls Altan drivhus giver dig rigtig gode muligheder for at skabe din egen grønne oase på altanen eller på en solrig plads på terrassen. På et lille areal kan du opleve glæden ved hjemmedyrkede tomater, agurker eller andet lækkert til sommersalaten, og denne model har en størrelse på 1,33 m².

Med skydedør og aluminiumsprofiler

Drivhuset har en enkelt skydedør, som giver dig nem adgang til dine planter, selvom pladsen er trang. Der er en sidehøjde mod væggen på 182 cm (ekskl. sokkel), og på fronten er højden 153 cm (ekskl. sokkel). Det er lavet med aluminiumsprofiler og har 3 mm delte, almindelige glasruder. Der er et vindue, så du kan lave en god ventilation på de varme sommerdage.

Ekskl. sokkel

Halls Altan leveres uden sokkel, og det anbefales at tilkøbe en stålsokkel, varenr. 9042880, for at give drivhuset et stabilt fundament. Vi har også et stort udvalg af forskelligt tilbehør og plejemidler til drivhuse, som du finder i vores kategori drivhustilbehør.

Vi gør opmærksom på, at du straks efter modtagelse af dit drivhus skal tjekke at alle leverede glas er intakte. Du bedes kontakte kundeservice senest 7 dage efter modtagelse af dit drivhus for at få erstattet ødelagte ruder.

Mål på drivhus:

  • Størrelse: 1,33 m²
  • Dybde: 69 cm
  • Bredde: 194 cm
  • Sidehøjde (front): 153 cm (ekskl. sokkel - soklen er 12 cm, som lægges til højden, hvis det tilkøbes)
  • Sidehøjde (mod væg): 182 cm (ekskl. sokkel - soklen er 12 cm, som lægges til højden, hvis det tilkøbes)

Ikke det rette vægdrivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Se vores øvrige drivhuse og vægdrivhuse her

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på delt glas og glas i hele baner:

Når du skal vælge dit nye drivhus, så skal du beslutte, om det skal være en model med delte eller hele glasruder.
Delt glas

De delte glasruder hedder således, fordi alle side- og tagpaneler på drivhuset består af flere ruder, der placeres i forlængelse af hinanden - oftest to. I modsætning til et helt glaspanel, så resulterer de delte ruder i nogen synlige samlinger, som kan sætte et flot præg på drivhuset. 

Glas i hele baner

Glas i hele baner er derimod rektangulære ruder, hvor hver rude udgør et helt side- eller tagpanel i sig selv. Glas i hele baner giver et flot og enkelt resultat uden glassamlinger. 

Hærdet glas, almindeligt glas eller polycarbonat?

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, hvis fx en bold rammer drivhuset, eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

Juliana Halls logo 2017_bred.jpg

Specifikationer

Antal m2 1,33 m²
Sidehøjde 153 cm
Totalhøjde 182 cm
Bredde 194 cm
Glastype 3 mm delt glas
Dybde 69 cm
Model Altan
Stelfarve Alu
Stelmateriale Aluminium
Mærke Halls
Sokkel Uden sokkel
Type Vægdrivhus