Grohe Vitalio Start 100 III brusestangsæt

Varenr.: 9041300

Grohe Vitalio Start 100 III brusestangsæt

Varenr.: 9041300
  • Grohe Vitalio Start 100 III brusestangsæt består af håndbruser, brusestang og bruseslange
  • Håndbruseren har en diameter på 100 mm, er med 3 strålefunktioner, vandsparefunktion og antikalkfunktion
  • Brusestangen er på 600 mm, og det øverste beslag kan justeres, så den kan monteres i eksisterende huller
  • Bruseslangen er 175 cm, knækfri og med standard ½" gevind, så den passer til de fleste blandingsbatterier
  • Sættet er i krom
349.00

Varebeskrivelse

Grohe Vitalio Start 100 III brusestangsæt

Med dette brusestangsæt fra Grohe kan du få opdateret bruseren. Grohe Vitalio Start 100 III indeholder både håndbruser, brusestang og bruseslange, så du får et komplet sæt, som blot skal tilsluttes blandingsbatteriet, og så er du klar til at tage et bad. Du kan her læse mere om de forskellige dele i sættet:

  • Håndbruser Vitalio Start 100 har en diameter på 100 mm, og du kan vælge mellem 3 stråletyper. Du kan vælge mellem det bløde Rain, den lufttilførte Grohe Rain O² eller den pulserende og kraftige Massage. Håndbruseren er med Grohe DreamSpray, som betyder, at uanset hvilken stråletype du vælger, vil der være en balanceret vandgennemstrømning fra alle dyser. Det er nemt at rengøre brusehovedet takket være Grohe SpeedClean silikonedyser, som renses for kalk ved at føre en finger over dem. Med ShockProof silikonering, så skulle du tabe håndbruseren, beskytter ringen mod skader. Håndbruseren har desuden Grohe EcoJoy teknologi, som er en vandbesparende funktion, som reducerer vandforbruget uden at gå på kompromis med vandgennemstrømningen. Der er indvendig vandføring for en længere levetid. Den forbruger 9,4 liter pr. min. ved et vandtryk på 3 bar. Overfladen er med Grohe StarLight krombelægning, som er ridsefast og holder sig flot gennem mange år.
  • Brusestangen er også med Grohe StarLight krombelægning, og den er 600 mm lang. Den er med Grohe QuickFix, som betyder, at den øverste holder er justerbar, og den kan derfor nemt tilpasses allerede eksisterende huller i væggen.
  • Bruseslangen er VitalioFlex Trend på 175 mm, og den er også med Grohe StarLight krombelægning og desuden knækfri. Den er med ½" standard gevind, så den kan tilsluttes de fleste blandingsbatterier.

På brusestangen er der også en holder til håndbruseren, og holderen kan trinløst justeres op og ned samt vinkle håndbruseren. Sættet vil passe godt ind på ethvert badeværelse.

Grohe_logo

Specifikationer

Type Værdi
Diameter 10 cm
Længde 175 cm
Type Brusestangsæt
Mærke Grohe
Overflade Krom

Dokumentation