Grohe Vitalio Start 100 brusesæt

Varenr.: 9058241

Grohe Vitalio Start 100 brusesæt

Varenr.: 9058241
  • Grohe Vitalio Start 100 brusesæt kan bruges på alle badeværelser, og den har en flot Grohe StarLight krombelægning, som er ridsefast
  • Den har 1 stråletype, og med Grohe DreamSpray får du altid et perfekt spraymønster
  • Diameter på 100 mm, og den er med 1/2" standard gevind
  • Der medfølger en 1,5 meter knækfri slange
  • Med antikalksystem, som gør det nemt at rengøre dyserne, og den er har EcoJoy vandbegrænser på 5,7 l/min
279.00

Varebeskrivelse

Grohe Vitalio Start 100 brusesæt

Grohe Vitalio Start 100 brusesæt inkl. slange kan bruges på alle badeværelser, og den har en flot Grohe StarLight krombelægning, som er ridsefast og holder håndbruseren flot i rigtig mange år. Håndbruseren har 1 stråletype, og med Grohe DreamSpray er der altid et perfekt spraymønster. Håndbruseren har en diameter på 100 mm, og den er med Grohe EcoJoy, som er en vandbegrænser, der gør, at den ikke bruger mere end 5,7 liter vand pr. minut. Med SpeedClean antikalksystem, der gør rengøring af dyserne nemt, fordi du kan nøjes med at køre en finger over for at fjerne kalken. Den har en ShockProof silikonering, så skulle du tabe håndbruseren, modvirker ringen skader. Der er en indvendig vandføring i håndbruseren, så den ikke bliver varm, og det er samtidig med til at forlænge håndbruserens levetid.

Der medfølger en 1,5 meter knækfri slange. Bruseren er med 1/2" standard gevind, som passer til alle standard bruseslanger uanset model og mærke. 

Grohe_logo

Specifikationer

Type Værdi
Diameter 100 mm
Type Brusesæt
Mærke Grohe
Overflade Krom