Grohe Vitalio Comfort 100 III brusestangsæt

Varenr.: 9044971

Grohe Vitalio Comfort 100 III brusestangsæt

Varenr.: 9044971
  • Grohe Vitalio Comfort 100 III brusestangsæt består af håndbruser, brusestang, bruseslange samt en bakke, som kan sidde på brusestangen, så sæben er indenfor rækkevidde
  • Håndbruseren har en diameter på 100 mm, er med 3 strålefunktioner, vandsparefunkton og antikalkfunktion 
  • Brusestangen på 600 mm, og det øverste beslag er justerbart, så den kan tilpasses eksisterende huller
  • Bruseslange på 175 cm, knækfri og med ½" standard gevind, så den passer til de fleste blandingsbatterier
  • Sættet er i krom

 

539.00

Varebeskrivelse

Grohe Vitalio Comfort 100 III brusestangsæt

Grohe Vitalio Comfort 100 III er et brusestangsæt, som passer godt ind på det moderne badeværelse, og det har et væld af funktioner. Brusesættet indeholder:

  • Håndbruseren Vitalio Comfort 100 med en diameter på 100 mm. Vælg mellem 3 strålefunktioner på håndbruseren, hvor du kan få enten det bløde, afslappende stråle Rain, det lufttilførte og lettere Rain O² eller det kraftige og pulserende Massage. Uanset hvad du vælger, sikrer Grohe DreamSpray et perfekt spraymønster fra alle dyser, mens Grohe EcoJoy-teknologi er med til at reducere vandforbruget, dog uden at gå på kompromis med ydeevnen. Rengøringen af håndbruseren er nem takket være SpeedClean antikalkfunktion, hvor dyserne rengøres for kalk ved at køre en finger over dem. Håndbruseren er med ShockProof silikonering, som forhindrer skader, hvis du tager brusehovedet. Med Inner WaterGuide er den indvendige vandføring isoleret, så overfladen ikke bliver for varm. Sidst men ikke mindst har håndbruseren Grohe StarLight krombelægning, som giver en slidstærk og ridsefast overflade, der holder håndbruseren flot i hele dens levetid. 
  • Brusestang på 600 mm og i krom. Brusestangen har Grohe QuickFix, som betyder, at det øverste beslag er justerbart, så du kan montere brusestangen i de eksisterende huller. 
  • Bruseslange VitalioFlex Trend på 175 cm, og som også har Grohe StarLight belægning. Den er knækfri og med ½" standard gevind i hver ende, så den passer til de fleste blandingsbatterier.

Med til brusestangsættet får du også Grohe EasyReach bakke, som sidder på brusestangen og gør det nemt at have sæbe indenfor rækkevidde. Og på brusestangen er der også en holder til håndbruseren, og holderen kan justeres trinløst op og ned, ligesom håndbruseren kan vinkles. 
 

Grohe_logo

Specifikationer

Type Værdi
Diameter 10 cm
Længde 175 cm
Type Brusestangsæt
Mærke Grohe
Overflade Krom

Dokumentation