Grohe Start New køkkenarmatur krom

Varenr.: 9044988

575,00/stk
  • Grohe Start New køkkenarmatur har et flot og enkelt design, som passer ind alle steder
  • Med svingtud, som kan dreje 140°, og det giver dig fleksibilitet uden at ramme vægge og skabe - derfor er den ideel til kompakte køkkener
  • Den har et greb, og med Grohe SilkMove teknologi glider det nemt og trinløst selv efter mange års brug
  • Med Grohe StarLight krombelægning med ridsefast overflade, og som er nemt at gøre rent
  • Inkl. fleksible tilslutningsslange 3/8", og vandhanen er nem at montere

Grohe Start New køkkenarmatur

Grohe Start New køkkenarmatur har et flot og enkelt design, som passer ind alle steder. Vandhanen har en lav tud med en højde på 147 mm, og den er med et greb, som er placeret i toppen af armaturet. Grebet er med Grohe SilkMove teknologi, som gør, at grebet glider nemt selv efter mange års brug, og du har en trinløs regulering af vandtemperatur og vandmængde.

Vandhanen er med svingtud, som kan dreje 140°, og den er nem at dreje. Det gør, at du kan skifte mellem to håndvaske eller bare komme godt ud i kanterne på vasken. Fordelen ved, at svingfeltet ikke er større end 140°, er, at du får fleksibiliteten i arbejdet, men uden risiko for at tuden rammer væg eller skabe. Derfor er vandhanen velegnet til kompakte køkkener eller steder, hvor pladsen er trang.

Grohe har gjort montering nem

Det er nemt at montere en vandhane fra Grohe. Det nemme installationssystem indeholder kun få dele, og armaturet leveres med fleksible slanger 3/8" og klare instruktioner, som er nemme at følge. Vandhanen har desuden adskilte indvendige vandveje, som sikrer, at drikkevandet er bly- og nikkelfrit.

Vandhanen har en overflade med Grohe StarLight krombelægning, og den glatte overfladefinish er ridsefast og sikrer et varigt blankt udseende. StarLight belægningen gør det også nemt at rengøre armaturet – det skal blot tørres af med en tør klud.

Grohe_logo.jpg

Specifikationer

Antal greb 1
Mærke Grohe
Inkl. fleksible slanger Ja
Materiale/overflade Krom