Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Grohe Start medium håndvaskarmatur

Varenr.: 9044995

599,00/stk
  • Grohe Start armatur i medium højde til håndvasken på badeværelset
  • Armaturet har et greb, og med Grohe SilkMove glider grebet nemt, når der skal tændes og slukkes for vandet selv efter mange års brug
  • Med Grohe StarLight får du en skinnende overflade, der er nem at rengøre, og vandhanen er med krom finish
  • Den har Grohe EcoJoy mousseur, som er vandbesparende og giver en vandmængde på 5,7 l/min
  • Tuden er takket være SpeedClean nem at rengøre for kalk, fordi dysen er fremstillet af silikone
  • Det er nemt at installere armaturet med Grohe QuickFix, og der medfølger fleksible tilslutningsslanger på 3/8" samt løftestang med med bundventil 1 1/4"

Grohe Start håndvaskarmatur i krom

Dette Grohe Start håndvaskarmatur er i medium højde, og det passer til håndvasken på badeværelset. Grohe Start er en serie af vandhaner, som er nemme at installere og er med Grohe SilkMove og Grohe StarLight teknologier, som giver dig disse fordele:

  • Grohe SilkMove er patronteknologien i vandhanen og gør det utroligt nemt at tænde og slukke for vandhanen. Der er et greb på vandhanen, og du kan nemt indstille vandmængde og temperatur takket være Grohe SilkMove - også efter mange års brug af vandhanen. Der er i denne vandhane en 28 mm keramisk patron.
  • Grohe StarLight giver en skinnende overflade på vandhanen, og denne har krom finish. StarLight gør det samtidig lettere at rengøre vandhanen, som blot skal tørres med en tør klud. Overfladen er ridsefast, og den bevarer sit blanke udseende.

Derudover har Grohe Start håndvaskarmatur Grohe EcoJoy SpeedClean mousseur, som er en vandsparefunktion. Den er udviklet til at reducere vandforbruget og giver en vandmængde på 5,7 l/min. Med SpeedClean er det nemt at rengøre tuden, fordi dysen er fremstillet af silikone. Kalkrester fjernes nemt med en hurtig aftørring.

Nemt at installere Grohe Start

Med Grohe QuickFix er det hurtigt og nemt at installere vandhanen. Der medfølger fleksible tilslutningsslanger på 3/8" samt løftestang med bundventil 1 1/4". Vandhanen er til ethulsmontage.

Grohe_logo.jpg

Specifikationer

Antal greb 1 greb
Mærke Grohe
Farve/materiale Krom
Berøringsfri Nej