Garageport 240 x 200 cm med portautomatik High Rip W

Varenr.: 9053791

Garageport 240 x 200 cm med portautomatik High Rip W

Varenr.: 9053791
  • Garageport i hvidmalet profileret stålplade, der kræver minimal vedligeholdelse
  • Med fuldisolerede 40 mm elementer og udført i farven hvid, RAL 9016
  • Garageportens overflade har en flot træstruktur, og elementerne er med brede vandrette spor
  • Størrelse på murhullet skal have en bredde på 2,4 meter og en højde på 2 meter, og porten monteres bag ved murhullet
  • Leveres inkl. portautomatik Model Intro 600, som automatisk kan åbne og lukke porten
  • Portautomatikken er programmerbar og leveres med 2 stk. fjernbetjeninger
6995.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Garageport med brede spor og automatisk portåbner

Europæisk produceret ledhejseport High Rip model W af højeste kvalitet, og den leveres sammen med Intro 600 portautomatik, så garageporten kan åbne automatisk. Porten leveres med fuldisolerede 40 mm tykke elementer og er udført i profileret stålplade i farven hvid, RAL 9016. Overfladen har en flot træstruktur, og elementerne leveres med brede vandrette spor.

Porten har en enestående styrke, ekstra holdbarhed og giver maksimal beskyttelse mod støj, slag og vejr. Den kræver et minimum af vedligeholdelse og er samtidig let at betjene med den medfølgende portautomatik. 

Porte med en bredde på 240 cm leveres ekskl. midterhængsler, da der kun anvendes midterhængsler til porte over 270 cm i bredden.

Nem montering i murhul på 240 x 200 cm 

Porten leveres med sidemonteret strækfjedre, som sikrer en hurtig og enkel montage. Strækfjederen er blandt de bedste på markedet og sikrer op til 20.000 åben- og lukkecyklusser. Størrelsen på murhullet skal have en bredde på 2,4 meter og en højde på 2 meter. Porten monteres bag ved murhullet, og det er nødvendigt med plads på 100 mm ved hver side af murhullet til montering af skinnerne. Ligeledes er der en nødvendig overhøjde/frihøjde op til loftet på 90 mm. 

Programmerbar portåbner

Den automatiske portåbner Model Intro 600, som medfølger til garageporten, har en kraftig trækskinne på 3 meter og en løftekraft på 600 Newton for porte op til 12 m² (dog maks. 100 kg) og en maks. porthøjde på 2,4 meter. Den er med indbygget lys, der tænder og slukker automatisk. Portåbneren stopper automatisk, hvis porten rammer en hindring, både når den hæves og sænkes. Den er programmerbar, så du kan indstille, at den automatisk sænker porten, når den har været åben. Leveres med 2 fjernbetjeninger med en rækkevidde op til 35 meter.

Da porten leveres med Intro 600 portautomatik, følger der ikke håndtag og låsebolte med.