Fliserensere & fejemaskiner


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Bliv fri for snavs på terrassen med en børstemaskine

Hvis du kun måtte have én havemaskine stående i skuret, hvilken skulle det så være? Det kan godt være, at din første, umiddelbare tanke ikke falder på en fejemaskine, men faktisk er fejemaskinen en af de havemaskiner, der fortsat bliver mere og mere populær. Og det er ikke uden grund. Har du fx en lang indkørsel eller et stort indgangsparti foran huset, vil en god fejemaskine hvert år spare dig for rigtig mange timers kedeligt og ensformigt arbejde, når der skal fejes og samles visne blade. Det kan godt være, at fejning og samlen af visne blade ikke står øverst på din liste over de mest irriterende opgaver i haven, men har du først oplevet, hvor nemt og hurtigt det går med en fejemaskine, bliver det svært at gå tilbage til den gammeldags, manuelle metode med kost og rive. Og når du først opdager, hvor praktisk fejemaskinen er om vinteren, hvor den også kan fungere som en super effektiv snerydder, vil din fejemaskine hurtigt indtage pladsen som redskabsskurets mest skattede havemaskine.

 

Brug fejemaskinen hele året rundt

Din fejemaskine kommer især virkelig til sin ret om efteråret, når der skal fjernes visne blade og haveaffald, men en fejemaskine er meget mere end det. En fejemaskine begrænser sig nemlig ikke kun til at kunne bruges til efterårets fejeopgaver: Den kan nemlig med fordel bruges til mange forskellige opgaver året rundt. Brug fx din fejemaskine til at rydde fortovet for sne om vinteren og glem alt om at starte dagen med at stå tidligt op og bruge flere timer på at fjerne sne om morgenen. Hvis der kun er faldet en mindre mængde sne, kan du sagtens nøjes med blot at bruge fejemaskinen alene til at rydde sneen væk. Men er der tale om en større mængde sne, vil et sneslyngemodul være en god idé også at investere i. Så med det rigtige ekstra tilbehør som fx en sneslynge kan du altså opgradere din fejemaskine til en super effektiv snerydder og få fjernet sneen i en fart. Så du behøver ikke stille den alt for langt ind i skuret, når efteråret og de visne blades hærgen er forbi. Og når forårssæsonen er på trapperne, er en fejemaskine bestemt heller ikke ueffen: brug den fx på fliseterrassen til at fjerne skidt og snavs, inden du går i gang med at rense og imprægnere fliserne. Det er både hurtigere og langt mere effektivt, end hvis du skulle bruge en almindelig kost.

 

Brug fejemaskinen korrekt

En fejemaskine er en kraftig og effektiv maskine, og den kan derfor feje genstande væk med en voldsom kraft, og den egner sig derfor ikke til overflader med løs belægning. Derfor skal du huske at være opmærksom på, at der ikke ligger større sten eller andre genstande, der enten kan baldre ruder eller give buler i panden, hvis de bliver slynget gennem luften. Fejemaskinen verfer nemlig alt skidt og snavs ud til siden. Du skal derfor huske at indstille og justere maskinen korrekt, så forbipasserende ikke risikerer at få sten eller grankogler i hovedet. Du kan dog også vælge at eliminere risikoen for flyvske genstande helt. Det kan du gøre ved at tilkøbe et modul med opsamlerkasse, som du kan spænde på selve fejemaskinen. Dette opsamlermodul vil så sørge for, at alle blade, småsten og øvrigt skidt bliver samlet op i en kasse, som du efterfølgende kan tømme. Har du først investeret i en fejemaskine, ligger det lige til højrebenet også at købe en opsamlerkasse - på den måde slipper du nemlig også for skulle bøvle med at få fjernet det sand og skidt, som fejemaskinen kaster ud til siden.

 

Køb din fejemaskine i jem & fix

Leder du efter en god og økonomisk fejemaskine, finder du en i høj kvalitet i jem & fix, og vi har naturligvis også et godt udvalg af forskelligt ekstraudstyr og tilbehør som fx sneslyngemodul og opsamlerkasse. Vi har også ekstraudstyr og tilbehør til udgåede modeller, så hvis du har en fejemaskine af ældre dato, kan det også være du kan finde fx et sneslyngemodul eller en børste, der passer til den. Vi gør opmærksom på, at vores fejemaskiner samt tilbehør og ekstraudstyr pt. kun kan købes online i vores webshop eller bestilles i en af vores butikker.