Plantegning før og efter

I stedet for bare at fortælle dig det, har vi sat os for at vise dig det, så derfor har vi købt et ganske almindeligt parcelhus på en ganske almindelig villavej, sat det i stand og dokumenteret processen. Det færdige resultat kan du se her i form af før og efter billeder og 50 gode og brugervenlige fix det selv-film, som rum for rum eller opgave for opgave viser, hvordan du selv kan gribe udfordringen an.

plantegning-foer.png (1)
plantegning-efter.png (1)

Vidste du, at du stort set kan renovere et helt hus med materialer fra jem & fix?

I stedet for bare at fortælle dig det, har vi sat os for at vise dig det, så derfor har vi købt et ganske almindeligt parcelhus på en ganske almindelig villavej, sat det i stand og dokumenteret processen. Det færdige resultat kan du se her i form af før og efter billeder og 50 gode og brugervenlige fix det selv-film, som rum for rum eller opgave for opgave viser, hvordan du selv kan gribe udfordringen an.

Du kan også gå på opdagelse i vores 360 graders video af huset.

 

Hvorfor et parcelhus?

At vi valgte et parcelhus i et roligt kvarter er slet ikke tilfældigt. Vi befinder os nemlig godt med begge ben på jorden og vil gerne være der, hvor mange af vores kunder er. I parcelhusene på villavejene.

Vi ledte efter et hus med godt nabomiljø og lokale faciliteter, der trængte til en nutidig indretning, så vi kunne vise, at man kan komme rigtig langt med materialer fra jem & fix, når man skal renovere et hus. Huset fandt vi i den lille sydjyske by Hejnsvig nær Billund.

Fakta om Huset  

  • 141 m² beboelse
  • 800 m² grund
  • Carport
  • 1 soveværelse
  • 3 børneværelser
  • 2 badeværelser
  • Stor træterrasse 
  • Gulvvarme i hele huset
  • Huset er bygget i 1964 og gennemrenoveret i 2016

jem & fix Huset

Huset er et klassisk parcelhus fra 1964, og projektleder Anders Skov fra jem & fix fortæller her, hvordan jem & fix med gode prisbillige materialer primært fra egne butikker og hjælp fra en indretningsarkitekt greb renoveringsopgaven an:

- Da vi overtog huset, trængte det til en kærlig hånd. De ydre rammer var langt hen ad vejen gode, men indretningen skulle der gøres noget ved. Med hjælp fra en indretningsarkitekt har vi nu optimeret rumfordelingen, så huset i dag passer til en moderne kernefamilie med to børneværelser, forældresoveværelse, kontor, to badeværelser, bryggers, entre, køkken alrum i åben forbindelse med stue samt detaljer som ovenlysvinduer og nye store vinduespartier for ekstra lys.

 

Rådgivning...?

Hidtil har du som kunde ikke kunnet forvente rådgivning, når du besøgte jem & fix, men med disse 50 nye fix det selv-film, der alle er optaget i jem & fix Huset, åbner vi nu alligevel en lille dør for vores kunder på den front.

Rådgivning er dog stadigvæk ikke noget, vi tilbyder i vores butikker. Vi vil hellere tilbyde lave priser. Men til dig der er lidt fix på fingrene, og bare gerne vil guides lidt, er der nu hjælp at hente her på vores hjemmeside, når du skal jem & fixe selv.

Se billeder af Huset