Fermacell® fugespartel 5 kg

Varenr.: 9064417

Fermacell® fugespartel 5 kg

Varenr.: 9064417
  • Fermacell fugespartel til Fermacell fibergips
  • Skaber en stærk forbindelse mellem fermacell fibergipsplader
  • Bruges til at samle fibergipsplader med spartelkant, til at udføre fugespartelsamling ved retkantede plader og til at udspartle huller
  • Opblandes med vand iht. anvisningen på posen
  • 5 kg
119.00

Spar tid og køb sammen

Varebeskrivelse

Fermacell® fugespartel 5 kg

Fugespartel er en gipsbaseret spartelmasse til at samle fibergipsplader med spartelkant, til at udføre fugespartelsamling ved retkantede plader eller til at udspartle huller fra befæstigelser og småskader. 

Fugespartlen opfylder kravene iht. EN 13963 og er velegnet til fyldning og spartling af fugesamlinger i gipsplader iht. EN 520 fermacell® Fugespartel er en gipsbaseret spartelmasse, som skal opblandes med vand iht. anvisningen på posen. 

Fugespartelen er udviklet med henblik på, at skabe en stærk forbindelse mellem fermacell fibergips pladerne. Plader med forsænkede kanter skaber en rende med plads til papirarmeringsbånd og spartelmasse, når de er monteret kant mod kant. 

Pose med 5 kg.

Anvendelse

Spartlingen udføres over en bredde på op til 300 mm for et tilfredsstillende resultat. Brug kun spartelmasse anbefalet af fermacell. 

  1. Samlingen udfyldes med fermacell™ Fugespartel
  2. Ilægning af fermacell™ Papirarmeringsbånd (inkl. transparent overspartling, for at sikre ens opfugtning af papirarmeringsbåndet)
  3. Tørring
  4. Spartling med samme spartelmasse som første gang
  5. Tørring. Evt. ekstra lag spartel. Herefter kan pladen fuldspartles, hvis det ønskes
Fermacell logo

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 5 kg
Mærke Fermacell
Anvendelse Fibergips

Info & guides