ECOstyle UkrudtsFri klar-til-brug 5 liter

Varenr.: 9057927

ECOstyle UkrudtsFri klar-til-brug 5 liter

Varenr.: 9057927
  • ECOstyle UkrudtsFri klar-til-brug bruges til at fjerne ukrudt mellem fliser, i indkørslen, bede og under hækken
  • Ukrudtsmidlet er klar til brug, og det sprøjtes på ukrudtet og fjerner fx mælkebøtte, brændenælde og tidsel
  • UkrudtsFri svider ukrudtet, så det hurtigt visner - efter blot 3 timer kan effekten ses
  • Kan ikke anvendes til ukrudt i græsplænen
  • Indeholder 5 liter
179.00

Varebeskrivelse

ECOstyle Ukrudtsfri klar-til-brug 5 liter

ECOstyle Ukrudtsfri klar-til-brug fjerner ukrudtet hurtigt - på blot 3 timer kan du se en effekt. Indeholder 5 liter, som er klar til brug og kan sprøjtes på ukrudt med tryksprøjte eller rygsprøjte. 

Hvor bruges ECOstyle UkrudtsFri?

Med ECOstyle UkrudtsFri kan du fjerne ukrudtet effektivt på blot 3 timer. Den kan bruges mange steder i haven: På terrassen, i indkørslen, mellem fliser, havegangen, under hækken og i bede og under træer. Den kan dog ikke anvendes til ukrudt i græsplænen. UkrudtsFri svider ukrudtet, så det hurtigt visner, og det er effektivt mod fx mølkebøtte, tidsel, brændenælde, skvalderkål og padderok.

UkrudtsFri er baseret på mættede fedtsyrer (pelargonsyre), som er et naturligt aktivstof, der får ukrudtet til at visne.

Hvordan bruges UkrudtsFri?

ECOstyle UkrudtsFri er et klar-til-brug ukrudtsmiddel, som blot sprayes på ukrudtet - her kan du bruge en tryksprøjte eller rygsprøjte. Det er nemt at anvende, og du vil se en effekt efter få timer afhængig af vejret. Har ukrudtet kraftige rødder, visner planten, men rødderne gror videre, og derfor skal der sprøjtes igen. Det bedste er at bekæmpe ukrudtet, mens det stadig er småt, fordi det er lettere at komme til livs, ligesom det ikke har sat frø, der kan sprede sig.

Hvornår bruges ECOstyle UkrudtsFri?

Det bedste resultat opnås, når temperaturen er over 10°C, og det mest optimale er over 20°C, og når ukrudtet er 5-10 cm højt. Det vil sige i foråret eller sommeren, hvor ukrudtet også gror godt. 

Indeholder 5 liter.

 


Vær opmærksom på:

Opbevares utilgængeligt for børn. (P102) Brugsanvisningen skal følges for ikke at bringe menneskers sundhed og miljøet i fare. (EUH401)

Ecostyle Logo

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 5 liter
Mærke ECOstyle
Type Klar-til-brug

Dokumentation