Canopia by Palram Lean-To drivhus 0,78 m² - aluminium

Varenr.: 9042802

Canopia by Palram Lean-To drivhus 0,78 m² - aluminium

Varenr.: 9042802
  • Vægdrivhus fra Canopia by Palram i modellen Lean-To til altanen eller terrassen
  • Dette drivhus er 0,78 m² stort, og det har en konstruktion af aluminiumsprofiler
  • Det er med polycarbonatsider og -tag, som praktisk talt er brudsikre, med en skydedør og et oplukkeligt tag
  • Drivhuset leveres inkl. galvaniseret stålsokkel, som sikrer et stabilt fundament
  • Drivhuset har en bredde på 125 cm, en dybde på 63 cm og en højde på 122,5-160 cm
1295.00

Varebeskrivelse

Canopia by Palram Lean-To vægdrivhus på 0,78 m² til altan eller terrasse

Har du en lille have, terrasse eller altan, kan du stadig dyrke dine egne grøntsager med dette vægdrivhus fra Canopia by Palram. Lean-To hedder modellen, som er 0,78 m² stort og kan passe ind på de fleste steder, også selvom der ikke er meget plads. Drivhuset er lavet med en solid aluminiumsramme, der er modstandsdygtig overfor rust, og siderne og tag består af krystalklare polycarbonatplader. Pladerne er fleksible og praktisk talt brudsikre, så du skal ikke bekymre dig om smadrede ruder. De har over 90 % lysgennemgang og holder samtidig UV-strålerne tilbage.

Skydedør og ventilation

Drivhuset har en indbygget skydedør med en højde på 125 cm og bredde på 63,5 cm, så du kan komme til dine planter. For at få ventilation i drivhuset kan du åbne toppen af det, så dine planter kan få luft. Drivhuset har desuden indbygget tagrende til at opfange og lede vandet væk. Har du brug for tilbehør og plejemidler til drivhuset, har vi et stort udvalg af det, som du finder i kategorien drivhustilbehør.

Nem montering og inkl. sokkel

Det er nemt at samle og montere drivhuset. Pladerne glides på, og profilerne er forborede og klar til at blive samlet. Det leveres inklusiv en galvaniseret stålsokkel, som giver stabilitet til drivhuset. 

Mål på drivhuset:

  • Størrelse: 0,78 m²
  • Dybde: 63 cm
  • Højde (front): 122,5 cm
  • Totalhøjde: 160 cm
  • Bredde: 125 cm

Ikke det rette vægdrivhus? Bare rolig, vi har et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser og modeller. Se vores øvrige drivhuse og vægdrivhuse her.

Forsikring: Vær opmærksom på, at ikke alle forsikringsselskaber automatisk dækker drivhuse. Kontakt dit forsikringsselskab for at sikre den ønskede forsikringsdækning.


 

Forskellen på drivhuse med hærdet glas, almindeligt glas og polycarbonat:

Hærdet glas

Hærdet glas er en forstærket glastype, der har været igennem en speciel forarbejdning, som gør det meget stærkere og mere modstandsdygtigt overfor slag end almindeligt glas. Er uheldet alligevel ude, så vil hærdet glas gå itu i tusindvis af små stykker, som er sværere at skære sig på.

Almindeligt glas

Almindeligt glas har ikke gennemgået en hærdende proces, og derfor er der større risiko for, at en almindelig glasrude vil gå itu, fx hvis en bold rammer drivhuset eller som følge af en kraftig storm. Går en rude af almindeligt glas itu, så deler glasset sig i store sektioner, hvor der er større risiko for, at man kan komme til skade. 

Polycarbonat

Polycarbonat er et stærkt plastmateriale, der er enormt modstandsdygtigt. Det har flere fordele, som glas ikke har, fx virker 2-lags polycarbonatplader isolerende, fordi pladerne består af to sider med en lille luftkanal imellem. Det betyder, at det er nemmere at beskytte planterne i drivhuset imod den første og sidste frost, da temperaturudsvingene ikke vil være lige så store sammenlignet med et glasdrivhus. Hvis drivhuset er med matte polycarbonatplader, så mindskes behovet for at skabe skygge også. 

PALRAM logo_cmyk

Specifikationer

Type Værdi
Antal m2 0,78 m²
Sidehøjde 122,5 cm
Bredde 125 cm
Totalhøjde 160 cm
Dybde 63 cm
Stelmateriale Aluminium
Stelfarve Aluminium
Mærke Canopia by Palram
Model Lean-To
Sokkel Med sokkel
Glastype Polycarbonat
Type Vægdrivhus

Dokumentation