Caféborde & -stole


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Caféborde og -stole til solrige stunder på altanen

Hos jem & fix finder du caféborde og cafésæt til hjemmet til lave priser hele året rundt. Vi har et stort udvalg af flotte cafémøbler i forskellige designs, som godt ind i alle altan- og havemiljøer. Med et cafébordssæt kan du let skabe en hyggelig stemning på din altan eller terrasse, som på en af storbyens mange, hyggelige fortovscaféer. Kig videre her på siden og find dine nye cafémøbler allerede i dag!

Cafémøbler er ideelle til altanen og hyggekrogen i haven

Cafémøbler til hjemmet er inspireret af klassisk caféinteriør, som findes på caféer verden over. Caféborde og -stole er særligt designet til at fungere i små lokaler og på fortov, hvor cafébesøgende kan sidde og nyde en kop kaffe eller et hurtigt måltid sammen. Cafémøbler er derfor kendt for at være mindre i størrelsen end traditionelle terrasse- og spiseborde, så der kan blive så mange siddepladser som muligt, og så møblerne er lette nok til at kunne flyttes rundt og let kunne tages ind fra fortovet, når caféen lukker.

Et cafébord er derfor et lille pladsoptimeret bord, som også er meget anvendeligt i hjemmet, fx på altaner, hvor pladsen ofte er sparsom, men hvor det giver mening med lette altanmøbler. Med et par caféstole og et cafébord kan du møblere din altan, uden at du efterfølgende behøver at møve dig frem på dit udendørs areal. Har du en lille altan, eller en solskinsplet i haven, så er et cafésæt måske lige det, du står og mangler.

Caféborde i flotte designs og forskellige materialer

Her på siden har vi et bredt udvalg af borde til altanen eller terrassen i forskellige, flotte designs. Se fx vores udvalg af runde caféborde, som er særligt velegnede til små rum, fordi runde møbler er nemmere at komme omkring end kantede møbler. Runde borde vækker den franske caféstemning og ser flot ud med mange forskellige slags altanstole. 

Har du lidt mere plads på dit udendørs areal, eller er du mere til firkantede borde, så har vi selvfølgelig også disse i sortimentet. Med et firkantet bord får du lidt mere bordplads, og det er nemt at placere op til en væg. Find dit nye altanbord lige her til markedets laveste pris.

Flotte caféstole til enhver lejlighed

Når du sammensætter dit eget cafésæt, så skal du vælge stole, der både passer til dit bord og dit behov. Hos jem & fix har vi caféstole med og uden armlæn. Hvis du har en lille altan, så er det en pladsbesparende løsning at vælge stole uden armlæn, eller sammenklappelige havestole, som kan sættes til side, når de ikke er i brug. Du kan naturligvis også kombinere dit cafébord med almindelige terrassestole, hvis du hellere vil det. Se også vores fine udvalg af stolehynder, så du kan komme til at sidde endnu mere komfortabelt på dine nye caféstole. 

I jem & fix kan du altid finde et stort udvalg af altanmøbler, havemøbler og andet haveudstyr, som du kan få brug for, når sommersæsonen står for døren. Du kan se hele vores udvalg af caféborde og -stole online lige her, og købe dem i din lokale jem & fix, så du kan få dem med hjem, når det passer dig.