Brusestangsæt m/vandspare og 5 stråler - Adora

Varenr.: 9048415

Brusestangsæt m/vandspare og 5 stråler - Adora

Varenr.: 9048415
  • Brusestangsæt fra Adora med brusehoved, brusestang og bruseslange i krom
  • Brusehovedet er med vandsparefunktion, 5 stråleindstillinger, Easy Clean System og en diameter på 8 cm
  • Strækbar slange på op til 2,1 meter samt stang på 70 cm, hvor vægbeslaget kan justeres, så det passer til netop dit badeværelse
298.00

Varebeskrivelse

Brusestangsæt fra Adora til alle armaturer

Brusestangsæt fra Adora, der er dansk design til det moderne hjem. Sættet består af et brusehoved, brusestang og bruseslange og er i krom. Slangen i sættet har et gevind på 1/2", så det kan monteres på alle typer af armaturer uanset mærke.

Vandsparefunktion og 5 stråleindstillinger

Brusehovedet har en diameter på 80 mm og 5 stråleindstillinger, så du kan vælge mellem normal, regn, massage, regn/normal og massage/normal. Det har desuden en vandsparefunktion, som kan give dig vandbesparelser på op til 45%. Vandsparefunktionen kan slås fra, hvis vandtrykket eller vandflowet er for lavt - det vil give dig en større vandmængde. Med Easy Clean Systemet er det nemt for dig at holde brusehovedet rent, da det forhindrer kalkaflejringer på spraymundstykkerne.

Justerbart vægbeslag og strækbar slange

Bruseslangen i sættet er en double lock bruseslange, der er strækbar. Den er normalt 1,5 meter, men kan øges til 2,1 meter. Stangen til sættet er 700 x 25 mm, og vægbeslaget er justerbart, så du kan montere stangen, så det passer med tidligere huller eller med fugerne mellem fliserne. Center til center afstanden er 49-68 cm afhængigt af, hvordan du monterer stangen.

Adora_logo

Specifikationer

Type Værdi
Længde 210 cm
Diameter 8 cm
Mærke Adora
Type Brusestangsæt
Overflade Krom