Brusestangsæt m/brusehoved, slange og stang - Adora

Varenr.: 9048414

Brusestangsæt m/brusehoved, slange og stang - Adora

Varenr.: 9048414
  • Brusestangsæt fra Adora med brusehoved, bruseslange og brusestang
  • Sættet er lavet i krom og har Air Flow, som sikrer en vandbesparelse på op til 35%
  • Brusestangen måler 700 x 19 mm, og brusehovedet har en diameter på 100 mm
208.00

Varebeskrivelse

Brusestangsæt fra Adora i krom

Brusestangsæt fra Adora er dansk design, der er elegant og stilrent, og som passer ind i det moderne hjem. Med brusestangsættet får du brusehoved, slange og stang, og det hele er lavet i krom. 

Air Flow giver blødt vand

Brusehovedet har en diameter på 10 cm, én stråleindstilling og er lavet i slim design. Den er med Air Flow, som betyder, at der bliver trukket luft ind i vandstrømmen. Det giver vandet mere fylde og blødhed samtidig med, at vandstrømmen intensiveres. Det sikrer dig en vandbesparelse på op til 35%. Den er desuden nem at gøre ren takket være Easy Clean System, som forhindrer kalkaflejringer på brusedyserne.

Justerbar vægkonsol

Brusestangen måler 700 x 19 mm, og vægkonsollen er justerbar, så du kan tilpasse den til de huller, der er i forvejen eller med fugerne mellem fliserne. Center til center afstanden er på 490-690 mm afhængigt af, hvordan du justerer vægkonsollen. Der er desuden bruseholder på stangen, og bruseslangen er 150 cm og lavet i et blødt materiale. Den er med ½" standardgevind, så den passer til alle blandingsbatterier.

Adora_logo

Specifikationer

Type Værdi
Diameter 10 cm
Længde 150 cm
Mærke Adora
Type Brusestangsæt
Overflade Krom