Bosch Indego 400 robotplæneklipper

Varenr.: 9053154

4.995,00/stk
 • Bosch Indego 400 robotplæneklipper til at slå græsset på græsplæner på op til 400 m²
 • Klippebredde på 19 cm og klippehøjde på 30-50 mm, som kan indstilles i 3 trin
 • Med Bosch' Logicut navigationssystem, som tilpasser græsslåning efter din græsplæner, og laver den mest effektive rute
 • Ny kalenderfunktioner, hvor robotten selv udregner, hvornår det er optimalt at slå græsset
 • Der medfølger 125 meter grænsekabel. 180 pløkker, 1 unbrakonøgle samt skruer til fastgørelse af ladestation, 2 stk. samlemuffer og ladestation samt lysnetdel, som er strømforsyningen

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Bosch Indego 400 robotplæneklipper

4.995,00 /stk

Bosch garage til Indego 350/400

885,00 /stk

Bosch Indego 400 robotplæneklipper

4.995,00 /stk

Bosch garage til Indego 350/400

885,00 /stk

2 Varer valgt

Samlet pris:

5.880,00 kr.

Bosch Indego 400 robotplæneklipper 

Slip for at slå græsset og lad robotten om arbejdet med denne Bosch Indego 400 robotplæneklipper. Den er til græsplæner på op til 400 m², og den klipper og bioklipper græsplænen. Det betyder, at du ikke skal samle det afklippede græs op, når den er færdig. Når den bioklipper, klippes græsset i små stykker, som er med til at beskytte din græsplæne mod udtørring, ligesom det plejer plænen med vigtige næringsstoffer. 

Den har en klippebredde på 19 cm, og den har en klippehøjde fra 30-50 mm, som kan indstilles i 3 trin (30, 40 og 50 mm). Det er nemt at indstille klippehøjden, og det sker ved et tryk ovenpå maskinen. Den har et display med en selvforklarende brugerflade og enkel menustyring - eller sagt på en anden måde: Det er nemt at indstille Bosch Indego 400 og komme i gang med græsslåningen. 

Intelligent græsslåning 

Bosch Indego 400 robotplæneklipper er udstyret med Bosch' Logicut navigationssystem, som er et intelligent system, der tilpasser græsslåning efter din græsplæne. Den finder den mest effektive rute og klipper græsset i parallelle linjer. Det er med til at skåne plænen og er op til 30% hurtigere end ved vilkårlig navigation. 

Den har også en ny kalenderfunktion, som automatisk beregner den ideelle bevægelsescyklus ud fra græsplænens størrelse. Dermed slipper du for at programmere kalenderen og angive, hvornår robotplæneklipperen skal køre - det gør den selv. Den er lille og støjsvag. 

Grænsekabel og pløkker til installation medfølger 

Inden robotplæneklipperen kan slå græsset, skal der opsættes grænsekabel. Grænsekablet fortæller robotplæneklipperen, hvilket område den skal slå græs. Det er vigtigt, at det er sat rigtigt op og monteret korrekt for, at robotplæneklipperen virker. Der medfølger 125 meter grænsekabel (ekstra kan tilkøbes på varenr. 9053163), 180 pløkker/kabelholdere (ekstra kan købes på varenr. 9053164) samt 2 samlemuffer (ekstra købes på varenr. 9053166) til at samle grænsekablet. 

Kører selv til dockingstation for opladning 

Med til Bosch Indego 400 robotplæneklipper får du også ladestationen eller dockingstationen, som den også kaldes. Robotplæneklipperen vender selv tilbage til stationen, når batteriet er ved at løbe tør, og her lader den op og kan efterfølgende fortsætte klipningen. Der medfølger 1 unbrakonøgle samt skruer til fastgørelse af ladestationen, og du kan derudover tilkøbe en garage (varenr. 9053155) til at beskytte robotplæneklipperen mod vejr og vind, når den står til opladning. 

Sikkerhedssensorer og tyverisikret 

Robotplæneklipperen har flere sikkerhedssensorer, så du trygt kan bruge robotplæneklipperen.  

 • Løftesensor - aktiveres, når robotplæneklipperen løftes, og den slukker for knivene 
 • Overslagssensor - aktiveres, hvis robotplæneklipperen skulle vælte og ligge med knivene øverst, og den slukker for knivene 
 • Blokeringssensor - registerer, hvis der er en forhindring og vender automatisk, så den kører udenom 
 • Hældningssensor - aktiveres, hvis robotplæneklipperen når en vinkel på 32° 

Derudover er robotplæneklipperen sikret mod tyveri. Hvis den forlader klippeområdet, er det kun muligt at aktivere den ved at bruge en PIN kode. 

Produktdetaljer:  

 • Batteri: 18V Lithium-ion 
 • Batteriladetid: 60 min 
 • Anbefalet plæneareal: Op til 400 m² 
 • Klippebredde: 19 cm 
 • Vægt: 7,5 kg 
 • Klippehøjde: 30-50 mm 
 • Indstilling af klippehøjde 3 
 • Maks. stigning: 27% 
 • Støjniveau: 63 dB
 • Tilbehør (inkl.): 125 meter grænsekabel. 180 pløkker, 1 unbrakonøgle samt skruer til fastgørelse af ladestation, 2 stk. samlemuffer og ladestation samt lysnetdel, som er strømforsyningen

Brug for reparation?

Skulle produktet mod forventning have brug for reparation indenfor garantiperioden, kan du bruge Bosch' hjemmeside Bosch do it til at oprette en reklamation. Via hjemmesiden kan du oprette en reklamation og indsende produktet til Bosch. Det er fragtfri at sende og modtage produktet, og Bosch reparerer varen og sender den retur til dig. 

Er varen ikke længere under garanti, kan hjemmesiden også bruges til at indsende varen til reparation. Her angiver du, hvor meget du vil bruge på reparationen og betaler selv for forsendelsen.

Du kan på Bosch' hjemmeside se en video om, hvor nemt det er at sende din vare til Bosch' reparationsservice.

Specifikationer

Kvm 400 m²
Mærke Bosch
Type Robotplæneklipper