Bosch akku græstrimmer 18V 18-260

Varenr.: 9053156

899,00/stk
 • Bosch akku græstrimmer model UniversalGrassCut 18-260 til trimning af græsplænens kanter
 • Kan bruges til at klippe græs og fjerne ukrudt under buske og langs kanter, hvor plæneklipperen ikke kan komme til
 • Kan med ét klik ændres til at kunne klippe kanter
 • Skærediameter på 26 cm, og den har et unikt Durablade-system, hvor den klipper med plastknive, som holder længe - den bruger 1 plastikkniv, og der medfølger 2 stk.
 • Den er batteridrevet, og der medfølger batteri og lader
Lagerstatus blev indlæst sidst: 8. jul 2020 12:22

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Bosch akku græstrimmer 18V 18-260

899,00 /stk

Bosch Durablade plastknive 5 stk.

39,75 /stk

Bosch akku græstrimmer 18V 18-260

899,00 /stk

Bosch Durablade plastknive 5 stk.

39,75 /stk

2 Varer valgt

Samlet pris:

938,75 kr.

Bosch akku græstrimmer med Durablade-system

Dette er en Bosch akku græstrimmer model UniversalGrassCut 18-260, og den bruges til at klippe græs og fjerne ukrudt under buske, på skråninger, skrænter og langs kanter, hvor man ikke kan komme til med plæneklipperen. Med en græstrimmer får din græsplæne flotte, trimmede kanter, og den er praktisk at have til at få fjernet det græs, man ellers ikke kan nå med plæneklipperen. Den har en skærediameter på 26 cm.

Denne Bosch græstrimmer har et nyt og unikt Durablade-system, som betyder, at den klipper med Durablade plastknive i stedet for fx tråd. Systemet har mindst 12 gange højere skærekapacitet end den tidligere kniv, inden det er nødvendigt at skifte kniven. Der medfølger 2 stk. knive, og den bruger 1 stk. ad gangen. Har du brug for ekstra Durablade plastknive finder du det på varenr. 9053157.

Kant bruges som kantklipper

Græstrimmeren bruges ikke kun til at klippe græs og ukrudt, men kan også anvendes som kantklipper med 1 klik. Det letter arbejdet med græstrimning, kantklipning og efterklipning. Den har en plantebeskyttelsesbøjle, så den ikke rammer dine planter, men kun fjerner ukrudt og græs. Græstrimmeren har et teleskopskaft, som kan indstilles fra 80-115 cm, så du kan tilpasse den til din højde. Den er desuden AGR-godkendt, som er en tysk certificering for produkter, der reducerer belastningen på arme, skuldre og ryg.

Ét batteri til flere haveredskaber

Denne Bosch græstrimmer kører på batteri, og det er et 18V Lithium-ion batteri. En af de store fordele ved batteriet er, at det er kompatibelt med andre maskiner fra Bosch, som også bruger 18V batterier. Bosch kalder det for "Power for ALL", og det betyder, at du kan skifte batteri mellem de forskellige maskiner, og har du et batteri til en maskine, kan du købe den næste uden batteri og bytte rundt. 18V batteriet er et kompakt og kraftfuldt batteri, som har en Syneon-chip, som giver længere udholdenhed til alle dine projekter.

Batteriet er altid klar til brug, fordi det ikke har selvafladning eller memory-effektivt. Det er hurtigt til at lade op, så du nemt kan komme videre med opgaven. Batteriet er desuden nemt at skifte.

Der medfølger batteri og lader AL 1815 CV.

Produktdetaljer:

 • Batteritype: 18V 2 Ah Lithium-ion batteri
 • Batteriladetid: 90 min.
 • Skærediameter: 26 cm
 • Højdeindstilling (teleskopskaft): 80-115 cm
 • Skæresystem: Durablade
 • Vægt: 2,4 kg
 • Inkl. batteri og lader AL 1815 CV

 

Brug for reparation?

Skulle produktet mod forventning have brug for reparation indenfor garantiperioden, kan du bruge Bosch' hjemmeside Bosch do it til at oprette en reklamation. Via hjemmesiden kan du oprette en reklamation og indsende produktet til Bosch. Det er fragtfri at sende og modtage produktet, og Bosch reparerer varen og sender den retur til dig. 

Er varen ikke længere under garanti, kan hjemmesiden også bruges til at indsende varen til reparation. Her angiver du, hvor meget du vil bruge på reparationen og betaler selv for forsendelsen.

Du kan på Bosch' hjemmeside se en video om, hvor nemt det er at sende din vare til Bosch' reparationsservice.

Bosch logo_2017.jpg

Specifikationer

Effekt 18V
Vægt 2,4 kg
Arbejdsbredde 26 cm
Drivmiddel Batteri
Mærke Bosch