Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Bålfad


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Sikkert bål med et bålfad

Leder du efter et hyggeligt og stemningsfuldt alternativ til den klassiske kul eller gasgrill, er et bålfad måske noget for dig. Med et bålfad har du mulighed for at lave det perfekte lejrbål på dit yndlingsspot i haven, men det kan også anvendes til rustik madlavning over bål. Et bålfad er typisk er udført i smede- eller støbejern, og de fleste modeller kan flyttes rundt i haven efter behov, ligesom de lette modeller også er oplagte at tage med på strand- eller lejrtur.

Forskellen på et bålfad og et traditionelt bålsted i haven er, at du med et bålfad har mere kontrol over bålet, ligesom det også er langt nemmere at tænde op. Derudover har et bålfad den store fordel at det udvikler langt mindre røg end et bålsted, ligesom det bedre holder på varmen og derfor er mere egnet til tilberedning af mad.

Med et bålfad i støbejern kan du lave snobrød, bagte kartofler, ristede skumfiduser og meget mere, men det er lige så velegnet til optænding af et lejrbål der brænder stabilt og længe. Husk dog altid at bruge din sunde fornuft når du tænder op, ligesom du skal huske reglerne om at et bålsted skal placeres minimum 5 meter fra huse med fast tag og 15 meter, hvis det er huse med stråtag.