Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Bådtrailer Marine til både op til 18 fod

Varenr.: 9049760

6.409,00/stk
 • Når du bestiller en trailer i jem & fix, er den uindregistreret
 • Tilkøb af indregistrering: Du kan få traileren indregistreret gennem jem & fix ved at lægge nummerplade inkl. obligatorisk ekspeditionsgebyr (varenr. 9053870) i kurven - det koster 790 kr. at få indregistreret traileren
 • Bådtrailer Marine kan bruges til både på 10-17 fod (ca. 3-5,2 meter)
 • Læs mere om traileren og bestilling herunder - vær opmærksom på, at der tillægges fragt til trailerens pris
Fås kun på webshop
Lagerstatus blev indlæst sidst: 5. apr 2020 18:52

Spar tid og køb sammen

Du kigger på

Bådtrailer Marine til både op til 18 fod

6.409,00 /stk

Indregistrering af trailer - nummerplade + gebyr

790,00 /stk

Bådtrailer Marine til både op til 18 fod

6.409,00 /stk

Indregistrering af trailer - nummerplade + gebyr

790,00 /stk

2 Varer valgt

Samlet pris:

7.199,00 kr.

Bådtrailer Marine til både på 10-17 fod

Marine bådtrailer til sikker transport af din båd. Den er fremstillet med en justerbar trækstang, som gør, at den kan bruges til at transportere både på 10-17 fod (ca. 3-5,2 meter). Det giver dig en stor fleksibilitet, da både har forskellige længder. Den kan klare en nyttelast på 596 kg, så totalvægten for traileren bliver på 750 kg. Den har et 7 polet stik.

Justerbare ruller gør søsætning og optagning nemt

Marine bådtrailer har sideruller og kølruller, som er justerbare, så du kan tilpasse dem til den båd, du skal transportere. Den bagerste kølruller kan vippe, og det reducerer kraften af båden ved optagning og gør, at risikoen for skader på båden er meget lille. Der er vandrette valser bagerst på båden, og sammen med de forskellige ruller er det nemt både at søsætte og optage båden, fordi den glider glat.

Lang levetid og nem betjening af lystavle

Bådtraileren er lavet i førsteklasses varmgalvaniseret stål, som giver traileren en lang levetid, og den er udstyret med oliefyldte hjulnav. Det giver en nem og problemfri vedligeholdelse. Lystavlen bagpå traileren har 2 små håndtag i bagenden, som skal løsnes, og så kan du hurtigt og nemt afmontere lystavlen, ligesom den også er nem at sætte på igen.

450 kg spil, spilholder og næsehjul er standardudstyr

Der er en del standardudstyr med til denne Marine bådtrailer. Den leveres med et 450 kg spil og spilholder, som bruges til søsætning og optagning. Derudover har den et næsehjul, vippekølrulle, 2 almindelige kølruller og 2 siderullesæt.

Levering og indregistrering af traileren

Når du bestiller traileren, er den uindregistreret, og eneste ekstra omkostning til prisen er fragten, som automatisk tilføjes kurven. Du kan vælge selv at indregistrere den, eller du kan ved købet vælge at lade os stå for indregistreringen, så du får leveret en trailer med nummerplade direkte til din adresse. Det koster samlet 790 kr. at få traileren indregistreret (for nummerplade og obligatorisk ekspeditionsgebyr), og du tilvælger indregistreringen ved at lægge nummerplade inkl. obligatorisk ekspeditionsgebyr (varenr. 9053870) i kurven. Begge dele skal være lagt i kurven for, at indregistreringen er mulig. 

Når du har bestilt en trailer og ønsker at få den indregistreret (og dermed har lagt nummerplade og det obligatoriske ekspeditionsgebyr i kurven), vil du blive kontaktet af SAM Partner, der står for indregistreringen af traileren. Til indregistreringen skal de bruge nogle oplysninger (fx CPR-nr.), som bliver behandlet fortroligt. Traileren bliver indregistreret, og nummerpladen monteres på traileren. Herefter vil transportøren kontakte dig for at aftale leveringstidspunktet. Traileren vil blive leveret direkte på adresse indenfor 10 arbejdsdage. Det bliver ikke nemmere at få en ny trailer!

Vægt og mål:

 • Totalvægt (kg): 750
 • Nyttelast (kg): 596
 • Dæk: 155/70 R13"
 • 7 polet stik og baglys

Indvendige mål (justerbare):

 • Længde: 310-550 cm
 • Bredde: 99-115 cm
 • Højde: 40 cm

Du kan se vores udvalg af trailere her.

AUTOZONE Logo.jpg

Specifikationer

Dæk 155/70 R13"
Nyttelast 596 kg
Stik 7 polet
Totalvægt 750 kg