Find det rigtige batteri til din bil

Vær sikker på at komme hjem med det rigtige batteri - klik her og indtast dit registreringsnummer, så finder du de typer batterier, der passer til din bil.

Autobatterier, el-ladere & ladekabler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Nyt autobatteri eller ladekabler til elbilen?

Trænger din bil, scooter, båd eller måske din havetraktor til et nyt batteri? Mangler du en oplader, så dine fritids- og autobatterier altid er klar til brug? Eller har du brug for ladekabler og ladestation til elbilen? Alle dele finder du her hos jem & fix, hvor vi har et bredt udvalg af autobatterier, opladere og ladekabler. 

Find det rette autobatteri

Vores udvalg af autobatterier er ikke kun til bilen, men tæller også batterier til havetraktor, scooter, båd og andre maskiner og køretøjer. Med et nyt autobatteri er du sikker på at være godt kørende, uanset om det er, når du skal slå græsset med havetraktoren, ud med båden eller køre en tur på scooter eller i bilen. 

Er du i tvivl om, hvilket batteri du skal bruge til lige netop din bil? Så fortvivl ikke -  hjælpen er ganske nær. Klik blot her, og indtast dit registreringsnummer, så fortæller vi dig, hvilken type autobatteri, der passer til din bil. På den måde er du sikker på at få det rigtige autobatteri til din bil. 

Sørg for der er strøm på batteriet

Det er også i denne kategori, du finder forskellige opladere til batterierne. Det kan være en stor hjælp, hvis det er maskiner, som ikke bliver brugt så ofte. Med en batterioplader er du sikker på, at du kan få strøm på batteriet, så du kan bruge maskinen eller båden igen uden at skulle skifte batteriet. Det er derfor oplagt at have en batterioplader i baghånden, når du har batteridrevne maskiner i hjemmet. 

Ladekabler til elbilen

Har du fået elbil, så er du landet det helt rigtige sted. Elbiler er stigende i popularitet hos danskerne, og hos jem & fix har vi et udvalg af forskellige ladekabler og ladestation til elbilen til skarpe priser. Der er ladekabler til elbiler med stik Type 1 og Type 2, så du kan finde den, der passer til netop din bil. Med begge varianter i sortimentet bliver både de asiatiske og europæiske elbiler dækket ind, så uanset hvilken model du har, så se nærmere på vores udvalg af ladekabler til elbilen her.

Hos jem & fix finder du autobatterier, opladere og ladekabler til dine større maskiner, båd, scooter og bil her på siden. Med nye batterier eller et fuldt opladet batteri kan du igen få gang i havetraktoren, båden eller bilen. Elbilen skal også have strøm på, og derfor finder du ligeledes ladekabler og ladestation til elbiler her i kategorien, så du er godt kørende, uanset hvilket køretøj det er i. Altid til markedets laveste priser.