Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Find det rigtige batteri til din bil

Vær sikker på at komme hjem med det rigtige batteri - klik her og indtast dit registreringsnummer, så finder du de typer batterier, der passer til din bil.

Autobatterier & batteriladere


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Mangler du nyt autobatteri?

Trænger din bil, scooter, båd eller måske din havetraktor til et nyt batteri? Eller mangler du en oplader, så dine fritids- og autobatterier altid er klar til brug? Begge dele finder du selvfølgelig til markedet laveste pris her hos jem & fix, hvor vi har et stort og billigt udvalg af tilbehør og reserveudstyr til bil og fritid. Vi har fx både autobatterier og fritidsbatterier, og de passer til de fleste typer af maskiner og køretøjer. Det er også på denne side, du finder en oplader til batteriet til havetraktoren, så du er sikker på at den altid er klar til brug til alle havens gør det selv-opgaver.

Er du i tvivl om, hvilket batteri du skal bruge til lige netop din bil? Så fortvivl ikke -  hjælpen er ganske nær. Klik blot her, og indtast dit registreringsnummer, så fortæller vi dig, hvilken type autobatteri, der passer til din bil. På den måde er du sikker på at få det rigtige autobatteri til din bil. Se også de mange andre billige artikler til bil og fritid, som fx viskerblade, trailertilbehør, autopærer, motorolie og sprinklervæske samt rengørings- og pudsemidler, så din bil altid er skinnede ren og klar til at køre afsted på nye eventyr.