Akustikpanel lys eg 9 x 600 x 1200 mm

Varenr.: 9058179

Akustikpanel lys eg 9 x 600 x 1200 mm

Varenr.: 9058179
  • Light Acoustic akustikpaneler er dekorative og lydabsorberende
  • Farve: Light oak finér
  • Kan bruges på loft og væg indendørs
  • Limes eller skrues fast til underlaget, og de kan opsættes vertikalt eller horisontalt
  • Hver plade er 9 mm tyk og måler 60 x 120 cm
  • Der er 10 stk. paneler i en pakke
1895.00

Varebeskrivelse

Light Acoustic akustikpanel 9 x 600 x 1200 mm

Light Acoustic akustikpaneler er både dekorative og funktionelle, da de er lydabsorberende. Panelerne bruges til at beklæde enten loft eller væg indendørs, og de kan limes eller skrues til underlaget. De kan opsættes vertikalt eller horisontalt. Panelerne består af polyester og lys eg finer. Akustikpaneler kan dæmpe støjniveauet og forbedre det generelle klima i hjemmet ved at afhjælpe lydgener. Effekten afhænger af rummets indretning, type af loft og gulv.

Hver plade måler:

  • Tykkelse: 9 mm
  • Bredde: 60 cm
  • Længde: 120 cm

Der er 10 stk. paneler i en pakke.

Maling af panelerne

Det er muligt at male panelerne, men det anbefales at bruge en grunder først, da garvesyren i finéren ellers vil kunne trænge igennem. Derfor er en dækkende maling det bedste valg til formålet.

Bemærk: Det anbefales ikke at opsætte akustikpanelerne i rum med høj fugtighed. Vær opmærksom på, at der vil være variationer samt forskel i finéren fra produktion til produktion, hvorfor vi ikke anbefaler at få leveret til samme projekt over flere omgange.

Sådan virker akustikpaneler:

Lyd spreder sig som bølger i luften, og i lukkede rum med dårlig akustik, vil lyden kunne bølge frem og tilbage imellem vægge og lofter i lang tid, indtil noget bryder dem. Dette fænomen kaldes rumklang.

Mange oplever rumklang som generende støj, der påvirker koncentrationsevnen, virker udtrættende og forhindrer afslapning. Derfor er det en god idé at forbedre akustikken i hjemmet og på arbejdspladsen, hvis der er rumklang.

Akustikpaneler er designet til at absorbere lydbølger, så lyden hurtigt brydes og ebber ud. Det resulterer i roligere miljøer, hvor det er rart at opholde sig. 

Derudover er akustikpaneler flotte at se på og sætter et moderne præg på indretningen.

Specifikationer

Type Værdi
Længde 1200 mm
Bredde 600 mm
Tykkelse 9 mm
Type Akustikpanel
Farve Light oak

Dokumentation

Info & guides