Toiee Special WC rens 1 liter

Varenr.: 9048001

Toiee Special WC rens 1 liter

Varenr.: 9048001
  • Toiee Special WC rens fjerner effektivt snavs, kalk, og sorte streger i toiletkummen
  • Den er skånsom overfor emaljen i toilettet
  • Indeholder 1 liter
89.95

Varebeskrivelse

Grundig rengøring med WC rens fra Toiee

Toiee har lavet denne Special WC rens, som giver skinnende rene toiletter. Der er mælkesyre, oxalsyre og citronsyre i WC-rensen og kombineret med de øvrige ingredienser, fjerner den effektivt alle former for belægninger og bakterier.

Indeholder 1 liter.

Kan bruges med WC og Drain Plug

Du kan bruge WC-rensen alene eller sammen med de to propper Toiee WC Plug og Toiee Drain Plug. Ved at sætte en prop i toilettets vandlås med WC Plug, kan hele toiletkummen fyldes med vand og WC-rens. Lad det virke nogle timer og få et rent toilet uden at skure og skrubbe. På samme måde kan du rense afløbet for bakterier og lugt med Drain Plug.

Skånsom for toilettet

Du skal bruge ¼- ½ liter WC-rens til en hel kumme, og den er skånsom over for emaljen. WC-rensen skal opbevares frostfrit og utilgængeligt for børn. Er der meget kraftige kalkaflejringer, kan du med fordel benytte Toiee Special WC afkalker Extra Power (varenr. 9048002).

 


Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket:

https://www.jemogfix.dk/media/5rulcvaq/ghs05_aetsende.png

Fare  
Forårsager alvorlig øjenskade. (H318)  
Forårsager hudirritation. (H315)  
Bær beskyttelseshandsker/øjenbeskyttelse. (P280). Ring omgående til en GIFTINFORMATION/læge. (P310). VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. (P305+P351+P338). 

Toiee_logo

Specifikationer

Type Værdi
Indhold 1 liter
Bruges til Toilet
Type WC rens

Dokumentation