Solvogne & hængekøjer

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Solvogne & hængekøjer til afslapning i haven

Når solen står højt på himlen, er der ikke noget bedre end at slappe af på langs i haven. Og hvad er mere hyggeligt end at ligge og dase i en hængekøje eller nyde solen liggende på en solvogn midt i haven?

Hos jem & fix finder du et stort udvalg af forskellige former for hængekøjer og solvogne, så du kan få mere glæde af det gode vejr hjemme i haven. Her kan du både få en klassisk, billig hængekøje i lærred, der er nem at snuppe med på telt-tur, og en mere luksuriøs og solid hængesofa udført i metal og med tag, så du kan ligge og læse en god bog uden at blive blændet af solen, eller sidde flere mand sammen og nyde vejret sammen. Du kan desuden få ekstraudstyr til hængekøjen, såsom stropper til ophæng fx i et træ.

Vores udvalg af solvogne er ligeledes stort og består af mange forskellige modeller lige fra den klassiske drømmeseng til den praktiske solvogn med hjul, der nemt kan transporteres rundt i haven. Du kan i jem & fix finde solvogne til lige din stil i enten træ, plastik eller metal i forskellige kvaliteter og prislejer. Se også de hyggelige lounge-møbler, der giver en fantastisk stemning på terrassen.

Kom forbi jem & fix eller se mere her på siden, og find din nye solvogn eller hængekøje til haven.