Sikkerhed

Filtrering
{{ filter.title }}: {{ filter.value }}
Pris
-

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Sikkerhed frem for alt

Gør det sikkert, når du gør det selv, og undgå arbejdsskader! Det er dumt at gå ned på sikkerhedsudstyr. Derfor har jem & fix samlet alt, du kan have brug for af sikkerhedsudstyr på siden her - og så endda til lave priser. På siden her finder du et stort udvalg af værnemidler såsom sikkerhedsbriller, refleksveste, knæbeskyttere, støvmasker og høreværn. Det er fx vigtigt altid at passe på ørene, når du arbejder med støjende havemaskiner og -redskaber, som larmer og derved kan skade dine ører og din hørelse på sigt. Hos jem & fix har vi forskellige udgaver af høreværn, fx et høreværn med indbygget radio, som gør det mere behageligt at arbejde i et støjende miljø.

Vi har også et udvalg af knæskånere, som gør det behageligt at sidde på knæene, hvis du eksempelvis skal aflaste dine knæ ved havearbejdet. Du finder desuden på siden her et udvalg af beskyttelsesbriller og støvmasker, så du kan beskytte dine øjne samt lunger for støv og andre skadelige partikler, der kan flyve rundt i luften ved fx håndværkerarbejde.

Hos jem & fix har vi de fleste ting, som du skal bruge for at øge sikkerheden for dig selv og undgå arbejdsskader, når du arbejder på projekter eller i haven. Kig nærmere på siden her og se vores udvalg af sikkerhedsudstyr og køb det online.