Restmarked


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kæmpe restmarked

Tjek vores restmarked og gør en god handel!

I jem & fix er vi kendt for at have branchens laveste priser, og her i vores kategori med varer, vi har i restmarked, har du mulighed for at spare endnu flere penge. Her i restmarked-kategorien har vi nemlig samlet alle vores udgåede varer til utrolig lave priser, så her har du virkelig mulighed for at gøre et godt kup. Vi opdaterer løbende siden med varer vi har i restmarked, så det kan godt betale sig at holde øje med, om netop den vare, du er på udkig efter, skulle dukke op til en ekstra fordelagtig pris.

I kategorien med restmarked kan du finde en masse forskellige varer og materialer til både husholdning og fritid samt have- og byggeprojekter, og priserne er skruet helt i bund. Så er du typen, der elsker at gøre en god handel, kan du med fordel se de mange restmarked-varer igennem - for måske finder du lige netop den vare eller de materialer, du står og mangler. 

Nogle af de varer, vi har i restmarked, er kun tilgængelige online her i vores webshop, og andre varer er du nødt til at købe i butikken. Du kan se lagerstatus under de enkelte varer, så du slipper for at køre forgæves.