Pyntetræer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Pyntetræer med LED

Når det er jul må man gerne gøre lidt ekstra ud af indretningen derhjemme. Og juletiden er om nogen årstiden, hvor det er passende at dekorere med en masse lys i forskellige udformninger og farver. Så derfor har vi i jem & fix et kæmpe udvalg af stemningsfulde lyskæder, dekorationslys og meget mere. I kategorien har vi samlet den del af vores lys-sortiment, der hedder pyntetræer. Pyntetræer fås både til inden- og udendørs brug, og her finder du de pyntetræer, du kan bruge, når der skal pyntes op til jul indendøre. 

Med pyntetræer har du mulighed for at gøre din oppyntning endnu mere personlig. De pyntetræer, som du finder i jem & fix' store sortiment af julelys, har bøjelige grene, så du kan forme dem, præcis som du vil, og så de kan passe perfekt til omgivelserne. 

I jem & fix har vi foruden pyntetræer masser af andre lyskæder og dekorationslys til brug ved juletid. Så mangler du lys og julestemning kan du gøre et godt kup i jem & fix. Og husk, at pyntetræer og lyskæder ikke længere kun bruges ved juletid: langt ind i januar og februar kan man stadig have glæde af det stemningsfulde og hyggelige lys, som man får fra pyntetræer eller andre former for dekorationslys.