Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Pumper & sprøjter

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Pumper, sprøjter og pistoler - find alt til vanding her

Husvandværk og dykpumper fås hos jem & fix til konkurrencedygtige priser. Find dit husvandværk og få automatisk vandforsyning til boligen fra en udendørscisterne eller -brønd, der har opsamlet regnvandet. Opsamlet regnvand er ideelt til vanding af blomster. Find også dykpumper, som er uundværlige til at fjerne vand fra oversvømmede rum i nødsituationer, såsom kælderrum, der står under vand efter et skybrud.

Brug en vandingspistol på vandslangen, når både græsplæne og havens planter skal vandes. Det er både hurtigere og sparer dig for dårlige arbejdsstillinger, når du skal bære en tung og fyldt vandkande. Eller slip for at køre bilen i vaskehallen og vask i stedet for bilen selv med en brusepistol. Hos jem & fix kan du finde et stort udvalg af sprøjte- og vandingspistoler, som er nemme at bruge og lige til at montere på vandslangen.

Tryksprøjter er helt ideelle, hvis du skal sprøjte dine planter for insekter og svampeangreb. Flasken er nem at påfylde med den blanding, du skal bruge til dine blomster. Vælg mellem større tryksprøjter med justerbare dyser og mindre tryksprøjter, som er ideelle til indendørs brug. Du finder forskellige typer af tryksprøjter i vores sortiment. Find også vandforstøver til blomster og planter, som ikke tåler vanding med vandkande.