Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Planteborde & højbede

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Flotte planteborde & højbede til lave priser

Kunne du tænke dig en flot have fyldt med farverige blomster og smukke bede eller en mere stemningsfyldt terrasse med grønne krydderurter og dekorative blomster? Få inspiration på denne side, hvor du finder vores store udvalg af plantebede, højbede, planteborde og meget mere.

Planteborde i en god arbejdshøjde kan lette arbejdet, når der skal plantes i krukker på terrassen. På denne side finder du planteborde i mange forskellige udgaver fx i flot træ med en praktisk metalplade. Planteborde er både dekorative, når det fyldes med blomster i små krukker, og praktisk at stå ved og arbejde med fx omplantning. Find et plantebord, der passer til din have og dine behov her på siden til lave priser.

Skal der struktur på bedene, kan højbede eller plantekasser være en god løsning, ligesom praktisk indramning af agurker og tomater i form af kapillærskjulere også pynter og gør god gavn i drivhuset. Både højbede og kapillærskjulere findes i forskellige slags træ, materialer og udgaver. Få fx en plantekasse med hjul under, så den nemt kan flyttes rundt på terrassen.

Hos jem & fix har vi et stort udvalg af planteborde, højbede  til altid lave priser. Kig forbi din lokale jem & fix, eller se nærmere her på siden og køb dit plantebord eller højbed online.