Fix haven

Få gode ideer til at fixe din have og overblik over populære haveprodukter

Pavilloner & partytelte

{{ products.length }} varer

{{ products.length }} varer


Fri fragt
{{ product.price }} /{{ product.unit }}
Butik Online
Se mere Mere
Der er ingen varer

Pavilloner & partytelte til udendørs arrangementer

Mangler du partytelte og pavilloner til arrangementer eller fester udendøre, eller har du brug for et overdække til diverse formål udenfor i sommeren? Så har vi i jem & fix et stort udvalg af partytelte og pavilloner, som kan bruges til sommerens fester, markeder, festivaler og mange andre arrangementer. 

Vores partytelte og pavilloner findes i forskellige kvaliteter og størrelser, så du kan købe lige det, som passer til dit behov. Du kan fx få en pavillon, du selv skal samle eller en, som bare skal foldes op. Derudover kan der købes tilpassede sider til de forskellige pavilloner, som nemt kan sættes på og fx skærme for pludselige vindstød eller regnvejr - disse fås både med og uden vindue i.

Sommerfester, fødselsdage, studentergilder, bryllupper - der er ingen begrænsninger på hvilke slags arrangementer, partytelte og pavilloner kan bruges til. I jem & fix har vi forskellige partytelte og pavilloner i flere størrelser, som kan bruges på både på sommerens varme solskinsdage og på mere regnfulde dage. Vores partytelte leveres komplette inklusiv gavle og sider, som kan åbnes op, hvis partyteltet fx bruges på lune sommerdage.

Se vores store udvalg af partytelte og pavilloner online eller besøg din nærmeste jem & fix og find partytelte og pavilloner, der passer til dit behov.