Kæpheste workshop i biografen 16. august 2017

støttet
/4

Kære jem og fix

Jeg skriver til jer, fordi vi har en kommende filmpremiere, som vi vil høre, om I vil være sponsorpartner på.
Den 4. oktober har vi premiere på en sjov og bevægende dokumentarfilm, HOBBY HORSE REVOULUTION. Den handler om en flok finske teenagepiger, der laver og rider kæpheste. De navngiver deres heste, øver dagligt og deltager jævnligt i ride stævner. På trods af manglende forståelse fra omverdenen dyrker pigerne modigt deres passion og filmen beskriver, hvordan de i miljøet hjælper hinanden med at finde en plads i verden. I løbet af de sidste ti år er kæphesteridning blevet et globalt fænomen og en livsstil for tusindvis af unge. I anledning af filmvisningen vil vi gerne opfordre biograferne i vores netværk til at afholde workshop, hvor folk kan få lov at lave deres egen personlige kæphest.


Vi leder nu efter en partner, der vil sponsorere kæppe til kæphestene.
Vi afholder et stort premierearrangement i Empire Bio i København, hvor vi med sikkerhed ved, at vi vil afvikle en kæpheste workshop inden filmen.


Der er både mulighed for et sponsorsamarbejde, der udelukkende omfatter events på selve premieredagen, eller et længere forløb, som også omfatter visninger med workshops i vores nye cinema on demand koncept, som vi lancerer til efteråret og har premiere på samme dato som filmen.
Vi har forskellige muligheder for at synliggøre sponsorsamarbejdet, som også er afhængig af omfanget. Vi kan vise et jem og fix reklamespot foran filmen, vi kan lave omtale og konkurrence på vores sociale medier
(evt. også de samarbejdende biografers), I vil blive nævnt i alle eventbeskrivelser af workshops inkl. pressemeddelelse.

Materialer:

Vi samarbejder med biografer over hele landet og forventer, at ca. 10-15 af dem vil tage udfordringen op. Vi har set jeres kosteskafter i træ til 24,5 kr, som kan blive flotte kæpheste.
Forventes der 30 deltagere pr. biograf bliver en anslået værdi af de materialer vi søger støtte til 11.025 kr. (15x30x24,5)


Håber at høre fra jer.
DBH.
Sofie

Del denne side: