Etablering af Salonen 29. juni 2017

/4

Salonen; kunst, kjoler, kaffe og kiksekage har planlagt at åbne d.8/7 i Algade 26, st.

Salonen 4xk er et kulturelt væksthus bestående af kulturcafe med galleri, samt værkstedsfaciliteter til brug for foreningens medlemmer. Medlemmerne har så også mulighed til at sælge deres kunsthåndværk igennem Salonen til 100% eget profit med formålet om at øge kulturen i byen. Foreningen er åben for alle og som medlem kan man deltage frivilligt i en del af den daglige drift, bruge værkstedsfaciliteterne inden for åbningstiden og kort sagt være en del af et levende og sprudlende kreativt miljø.

Salonen 4xk vil afholde diverse kreative workshops og kulturelle events, som er i tråd med hvad der ellers foregår i byen. Lokalt samarbejde og bæredygtighed bliver vægtet højt og de første lokale samarbejdsaftaler er i fuld gang.

Idémageren bag projektet er iværksætter og uddannet beklædningsdesigner Mia Hoffmann. Hun har siden 2009 haft virksomheden MiaMedMere, der bor på Algade 26,1. Her beskæftiger Mia sig med bæredygtig beklædning, reparationer og omforandringer af kunders tøj til nyt.

Da lokalet under MiaMedMere blev ledigt, gav det Mia Hoffmann anledning til at sætte handling bag drømmen om et sprudlende kreativt og kulturelt fællesskab.

Vi har brug for diverse materialer til at starte butikken op. Som i kan se på billede 3 og høre i videoen så har vi planer om at bygge diverse reoler i krydsfiner 15mm med målene 50x100x200/50x200x200 (2stk)/50x200x300. De skal bygges i stilen af modellen på billedet 1.
Derudover har vi brug for fire plader til at bygge disken. Vi havde planer om at bygge et podie til børnene af engangspaller, der også byder på plads til legetøj nedunder. Til det formål havde vi tænkt på at bruge klodskasser (ca. 16 stk). Til det samme børnehjørne skulle vi male en del af væggen med tavlemaling (2 bøtter) til børnenes underholdning.

Mange tak på forhånd,
Mia Hoffmann

Del denne side: