Buildersjam i Århus 29. juni 2017

/4

I de sidste 4 år har det været ret deprimerende for skatescenen i Århus, da vi måtte se på, hvordan én skatepark efter den anden blive revet ned, så vi var nød til at tage egen initiativ og bygge noget selv. Efter der næsten ikke var mere tilbage til at skate i Danmarks 2. største by, har skaterne fået lov til at benytte sig af en gammel DSB grund og bygge ramper og skate den forladte grund. Vi fandt hurtigt ud af, at det er en ligeså stor glæde for os at skabe noget med vores egne hænder og bygge ramperne selv, som at skate dem. Vi prøver alt for at få bygget vores skatespot færdig, så man til sidst kan kalde det for en skatepark. Derfor vil vi lave et bygge-event, et såkaldt "buildersjam" hvor alle der har lyst til at bruge hænderne, kan få lov at bygge arealet færdigt, samtidig med at vi inviterer nogle erfarne DIY og skatepark byggere med for at sikre et ordentligt resultat.
Arrangementet vil være for både lokale, nationale, internationale DIY-byggere og selvfølgelig for alle folk, der er interesseret i at gøre deres hænder beskidte for at hjælpe til.

Vi har tænkt os at bruge pengene til følgende materialer, som dækker ca. 5-7 ramper:

-8000kr. til støbemix og beton
-2500kr. til armeringsjern + stålcoping
-2500kr. til træstolper og krydsfinerplader
-500kr. til skruer
-200kr. til PVC rør
-300kr. til bindetråd
-ca. 1000 kr. til uforudsete udgifter

De fleste deltagere, både nationale og internationale har deres eget værktøj med.

Jeg håber, det vækker jeres interesse og giver jer lysten til at gribe os lidt under armene, så vi endelig kan skabe et sted, hvor en helt ny ungdomskultur kan opstå og få alle involveret.

Med venlig hilsen
Skaterne fra Århus og resten af Danmark

Del denne side: